Land Rover Defender отримав хардкорну версію від Arctic Trucks

26.06.2024   09:25    460

Arctic Trucks, компанія з Великої Британії, представила свій власний пакет модифікацій для Land Rover Defender 110. Конверсія AT35, яка спочатку з’явилася в Україні ще у 2022 році, включає в себе значні покращення, щоб підвищити практичність та вигляд цього автомобіля.

Основною особливістю Defender стали 35-дюймові покришки BF Goodrich KO2, що встановлені на нових 20-дюймових кованих легкосплавних колесних дисках. Ці масивні шини поєднуються з розширеними крильцями, які можуть мати кольорове оформлення відповідно до кузова або чорний колір, і оснащені вставками з правильним тиском для різних умов експлуатації.

Останні новини:  Експерти назвали найбільш невбивані мотори у світі

Крім того, на Defender встановлюються подовжені алюмінієві бічні сходи, буксировочні гаки та збільшені бризковики. Автомобіль також може бути доповнений повнорозмірним запасним колесом на задній двері багажника та додатковими світлодіодними прожекторами на даху для покращення видимості в умовах низької освітленості.

Серед опцій також доступна шкіряна оббивка салону в стандарті преміум-класу та підлогові килимки. Всі ці модифікації роблять Arctic Trucks AT35 Defender 110 вражаючим варіантом для тих, хто цінує якість, практичність та стиль в одному автомобілі.

Останні новини:  Rivian готує п'ять нових моделей електромобілів, включаючи рішення для масового сегменту

Збільшені колеса сприяли збільшенню дорожнього просвіту, але Arctic Trucks також пропонує два варіанти модернізації підвіски. Перший – це підйом на 15 мм на стандартній пневматичній підвісці, що зберігає її функціональність. Альтернатива – опціональні 10-позиційні регульовані койловери Bilstein, які додають додаткові 20 мм кліренсу.

Кожен Land Rover Defender 110 AT35 потребує двотижневого періоду збирання. Переобладнання коштує 29 тисяч 995 фунтів стерлінгів (1,5 мільйона гривень) до вирахування податків та сумісне з усіма версіями Defender 110.

Останні новини:  Жінки змагались у водінні вантажних автомобілів Scania


uamotors.com.ua