Перший електромобіль Ferrari вийшов на випробування

28.06.2024   20:15    285

Помічений прототип італійського електромобіля отримав підроблений вихлоп

Незвичайний автомобіль, помічений у Маранелло, схоже, має модифікований кузов від Maserati Levante. Однак здається, що у нього фари Ferrari Roma. Ми також не можемо не відзначити нові колеса, можливо, без аеродинамічних кожухів.

Наприкінці 2019 року Ferrari оголосила, що представить свій перший електромобіль тільки в середині цього десятиліття. Однак вихід на ринок було перенесено на квітень 2021 року, коли голова компанії Джон Елканн заявив, що автомобіль вийде до 2025 року. Офіційний дебют автомобіля все ще триває наприкінці наступного року. Тим часом, можливо, його вперше помітили під час випробувань.

Останні новини:  Новий Zeekr X представлять 1 липня

Цей дивно замаскований тестовий мул, помічений Дереком Корнеліссеном, виглядає як величезний хетчбек.

Ferrari електро

І так, ці чотири насадки вихлопної системи, що звисають по кутах заднього бампера, до смішного фальшиві. Жовті наклейки з високою напругою вказують на те, що ми маємо справу з електромобілем. Це не вперше, коли автовиробник вирішує встановити штучну вихлопну систему на прототип електромобіля, оскільки Porsche вже деякий час робить це з електричним Boxster.

Той факт, що Ferrari вирішила використовувати кузов Levante, не обов’язково означає, що Purosangue з двигуном V-12 отримає електричного компаньйона. Компанія, що виробляє “Гарцюючого коня”, не розкрила, якої форми набуде її електромобіль. Ми знаємо, що загадковий автомобіль вироблятимуть на новому заводі, який відкрили цього тижня на наявній базі в Маранелло. Бачити цього випробувального мула, що бігає лише кілька років потому, ймовірно, не випадково.

Останні новини:  Демонтували дах та двері: електромобіль Fiat Topolino перетворили чарівний пляжний автомобіль


avtosota.com