Керрі Бредшоу, Містер Біг та інші: як змінилися актори з серіалу Секс і місто за 26 років

Сьогодні,   11:00    86

Історія про молоду журналістку Керрі Бредшоу, яка живе у Нью-Йорку і розповідає про свої стосунки, сподобалася тисячам глядачів у різних куточках світу. Й до сьогодні віддані прихильники слідкують за акторками та акторами, які виконали головні ролі.

ТаблоID показує, як змінилися Сара Джессіка Паркер, Кріс Нот та інші герої культової історії. Чи впізнаєте їх?

Сара Джессіка Паркер

59-річна Сара Джессіка Паркер зіграла головну роль Керрі Бредшоу, за яку вона отримала дві нагороди «Еммі» та чотири нагороди «Золотий глобус». З дитинства акторка цікавилася мистецтвом. У цьому свою роль зіграла її мама. Вже у 8 років Сара заробляла свої перші гроші та разом із братами і сестрами брала участь у бродвейських постановках.

Серіал «Секс і місто» приніс їй світову популярність. Вона могла відмовитися від цієї культової ролі, обравши роботу у театрі, але вчасно передумала. Важливою умовою для роботи Паркер було табу на оголені сцени. Продовження «Секса у великому місті» (ще так називають цей серіал) теж принесло Паркер популярність і зараз.

Основний акторський склад серіалу «Секс і місто» майже не змінювався протягом багатьох сезонів.

Особисте життя акторки було не таким бурхливим, ніж у її героїні. Сара Джессіка була у стосунках з актором Робертом Дауні-молодшим. Але незадовго розійшлася через його пристрасть до наркотиків. Згодом Паркер зустрічалася із Джоном Фіцджеральдом Кеннеді-молодшим. А от заміж вийшла за актора Меттью Бродеріка, з яким і досі разом.

Кім Кетролл

67-річна акторка Кім Кетролл зіграла Саманту Джонс. Декілька разів вона відмовлялася від цієї ролі, оскільки за сюжетом головним героїням було трошки за 30-ть. Відповідно її колеги – Паркер, Ніскон і Девіс – були приблизно такого віку, а от Кім – вже далеко за 40.

Останні новини:  Фролова в спідньому здивувала результатом схуднення на індійському ретриті

Кім Кетролл в молодості і зараз




Саманта із «Секс у великому місті» тоді і зараз.

До серіалу «Секс і місто» Кетролл грала у фільмах «Трояндовий бутон», «Неймовірний Халк», «Нагорода», «Квиток на небеса», «Поліцейська академія» та інших. Не менш бурхливим було і її особисте життя. У 25 років Кім крутила роман із тодішнім прем’єром Канади П’єром Трюдо. Також у її списку були колеги та набагато молодші хлопці. А шлюбів загалом Кетрол мала три. Через знімання у серіалі вона так і не змогла народити дитину, про що дуже жалкувала.

Актори «Сексу у великому місті» згодом з’явилися у продовженні історії, яка мала назву «І просто так». Але без Кетролл. Писали про її ворожнечу із Паркер. Свого часу Кім назвала Сару лицеміркою.

Крістін Девіс

59-річна Крістін Девіс зіграла Шарлоту Йорк. Вона з дитинства мріяла стати акторкою. І вже після закінчення університету почала зніматися у рекламних роликах та брати участь у театральних постановках. Вона дебютувала у 1995 році у серіалі «Район Мелроуз», але за рік залишила його, бо глядачам не подобалася її героїня. Далі були невеличкі роботи, і фактично «Секс і місто» приніс єдину велику популярність.

Крістін Девіс в молодості і зараз

Зачіска Крістін Девіс майже не змінюється.

Свого часу Девіс мала проблеми із алкоголем. Це дозволяло їй розслабитися і не відчувати сором’язливість, з якою вона бореться із дитинства. Крістін приписували романи із Алеком Болдвіном, Девідом Духовни, Стівом Мартіном та іншими акторами. Утім, сама вона незаміжня. Вона виховує двох прийомних дітей.

Синтія Ніксон

58-річна Синтія Ніксон зіграла Міранду Гоббс. Вона дебютувала на театральній сцені у 12 років разом із матір’ю-акторкою Анною Нолл. А паралельно із навчанням виступала на бродвейській сцені. Але справжнім проривом у кар’єрі стала участь саме у серіалі «Секс і місто». Далі Ніксон з’являлася у «Швидкій допомозі», «Докторі Хаусі», зіграла Елеонору Рузвельт у фільмі «Теплі джерела» за що була номінована на «Еммі» та «Золотий глобус».

Останні новини:  Чоловіки Ксенії Мішиної і Таянни забули не лише про жінок, але й синами не цікавляться

На прем’єрі серіалу «Секс і місто» Синтія мала дивовижну зачіску.

Синтія була у стосунках з англійським професором Денні Мозесом. У пари народилося двоє дітей. Утім, у 2004 році вона здійснила камінг-аут і відтоді разом із активісткою Крістін Маріноні. Вони познайомилися під час однієї публічної акції.

У 2006 році акторка пережила рак молочної залози. Але лише за декілька років розповіла про свою хворобу. Відтоді вона виступає у русі, який допомагає жінкам з відповідною недугою. У лютому 2011 року Синтія народила сина, наступного року відбулося її весілля з Крістін.

Кріс Нот

69-річний Кріс Нот зіграв Містера Біга. Але до серіалу «Секс і місто» він встиг прославитися завдяки ролі Майкла Логана у серіалі «Закон і порядок». Одного разу студія не продовжила контракт з актором. Прихильники серіалу були невдоволені, натомість Нот продовжував зніматися, грати у театрі і однією із вдалих пропозицій була знятися в історії про чотирьох подружок із Нью-Йорка.

Кріс Нот в молодості і зараз

Кріс Нот і Сара Джессіка Паркер зіграли коханців.

Попри успіх проєкту, Кріс не знявся у продовжені «І просто так» (за сюжетом його герой помер). Він пояснював, мовляв, сам не хотів, бо герої вже пройшли певне коло і сказали те, що мали сказати. У 2021 році прокотився гучний скандал, пов’язаний з іменем Нота – дві жінки (а потім ще три приєдналися до них) звинуватили його у сексуальних домаганнях. Актора зняли з ролі у фільмі «Зрівняльник», а Паркер, Ніксон та Девіс оприлюднили спільну заяву на підтримку постраждалих жінок.

Останні новини:  Принц Гаррі отримає спеціальну спортивну нагороду на ESPY 2024

Пізніше чоловік прокоментував скандал із домаганнями. Він зізнався, що зраджував дружину і це було найгіршим його вчинком. Але водночас він стверджував, що сексуальні контакти були за згодою.

Джон Корбетт

63-річний Джон Корбет зіграв Ейдана Шоу. Талант актора багатогранний: у 7 років він почав грати на гітарі, у 16-ть працював охоронцем на фабриці, хотів стати заступником шерифа округу, але провалив іспити, потім ходив до школи перукаря та вивчав акторську майстерність. Має чималу фільмографію та номінації на престижні нагороди.

Корбетт був у стосунках із акторкою Бо Дерек. У 2002 році вони зустрілися на побаченні наосліп. Але одружилися лише у грудні 2020 року.

Девід Ейгенберг

60-річний Девід Ейгенберг зіграв Стіва Брейді. Загалом це одна із його видатних і масштабних ролей. Інша – роль лейтенанта Крістофера Геррманна в серіалі «Чиказькі вогні».

Ейгенберг три роки служив у морській піхоті. Грав у бродвейських постановках. У шлюбі з дружиною Крісті народилося двоє дітей. У 2021 році стало відомо, що Девіду діагностували втрату слуху.

Еван Хендлер

63-річний Еван Хендлер зіграв Гаррі Голденблатта. Після участі у сералі «Секс і місто» він був запрошений до низки інших популярних проєктів: «C.S.I.: Місце злочину Маямі», «Загублені», «Акула», «Блудлива Каліфорнія».

Цікаво, що Еван є не лише телевізійним актором. Він грав у постановках на Бродвеї, а також писав статті для The New Yorker, ELLE Magazine і USA Weekend, а також книги.

Хендлер й досі підтримує тісний зв’язок із деякими колегами. Наприклад, минулого року Крістін Девіс тепло привітала з днем народження свого екранного чоловіка.


lady.kyiv.ua