Тоню Матвієнко й Арсена Мірзояна одружував Олег Винник, а на весіллі співав Олександр Пономарьов

29.06.2024   15:00    271

Сім років тому весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна стало однією з найбільш обговорюваних подій у світі українського шоу-бізнесу. Пригадаємо, як воно відбувалося.

Весілля зіркових пар завжди викликають великий інтерес серед шанувальників та медіа. Не стало винятком і одруження Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна, яке відбулося за участю видатних зірок української естради, таких як Олег Винник та Олександр Пономарьов. Головним інтерв’юером тоді була Катерина Осадча.

Останні новини:  Акторка Кварталу 95 пояснила, чому не вибачилась після скандалу щодо жартів про ТЦК

Початок кохання

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися завдяки спільним музичним проєктам. Їхнє кохання розвивалося на очах у шанувальників і медіа, і коли їхній спільній доньці виповнилося півтора рочка, вони вирішили закріпити свої стосунки шлюбом на березі Дніпра.

Олег Винник – зірковий ведучий церемонії

Особливістю весілля стало те, що церемонію проводив відомий співак Олег Винник. Виконавець, який відомий своїми ліричними піснями про кохання, став ідеальним вибором для проведення церемонії.

“Ніколи не думав, що я колись буду в ролі обрядового старости”, – жартома говорив Олег Винник.

Музичний сюрприз від Олександра Пономарьова

На весіллі не обійшлося без музичних сюрпризів. Спеціально для молодят та гостей виступив Олександр Пономарьов, який підспівував весільному танку молодят.

Останні новини:  7-річна донька Ольги Фреймут англійською пояснила, як пити гарячі напої

Святкування та гості

Весілля відбулося у колі найближчих друзів та родичів. Мати Тоні легендарна Ніна Матвієнко розповіла, що від долі не втечеш і побажала довгого сімейного щастя молодим, а також розповіла, що подарувала доньці білизну та гроші. Також була присутня й донька Тоні від першого шлюбу Уляна Снітко. Вона поділилася розповіддю про гарні стосунки з новоспеченим вітчимом.

Останні новини:  Леся Нікітюк зробила фурор новим вбранням

Свято Арсена й Антоніни об’єднало зіркових друзів та родичів, створивши незабутню атмосферу любові та радості. Цей день назавжди залишиться у пам’яті молодят та їхніх шанувальників, як символ щирого та міцного кохання.





odnaminyta.com