Б’юті-експерти розповіли, у чому реальна різниця між дешевими та дорогими шампунями

26.06.2024   13:00    803

В асортименті магазинів косметики представлено безліч шампунів, від дорогих професійних засобів до найдешевших невідомих брендів.

Чи справді дешеві та дорогі шампуні сильно відрізняються за якістю або це черговий піар-хід? Про це розповіли експерти із краси.

Стилісти повідомили, що між бюджетними і дорогими засобами є суттєві відмінності. Насамперед, це можливість вибрати шампунь, виходячи з індивідуальних особливостей волосся і шкіри голови. Виробники, що створюють професійні лінійки засобів для догляду за волоссям, намагаються враховувати персональні запити клієнтів. Тому, підібрати унікальний дорогий шампунь значно ймовірніше. Разом з тим, дорогі шампуні, як правило, включають до складу доглядових засобів інгредієнти на основі природних мінералів і натуральні компоненти. А це, своєю чергою, значно покращує якість продукту та ефективність його дії.

Останні новини:  Експерти пояснюють, коли давати чайові, а коли вони недоречні

Фахівці, також, зазначили, що дорогі шампуні можуть принести вигоду за рахунок своєї концентрації. Адже засоби для догляду за волоссям широкого вжитку значно програють у цьому показнику і витрачаються набагато швидше. А, отже, купувати їх доведеться значно частіше, що ставить під сумнів ймовірну економію.

Останні новини:  Як зробити зауваження чужій дитині, щоб не спровокувати конфлікт