У Росії засудили студентку з Африки за тверк навпроти Вічного вогню

08.05.2024   23:51    1017
У Росії засудили студентку з Африки за тверк навпроти Вічного вогню

Фото: Скриншот відео

Момент з танцем студентки поруч в Вічним вогнем


Підозрювана заявила, що “не знала історії Росії” і не розуміла, що може образити своїми діями, але не визнала своєї вини.

Студентку з Африки засудили до умовного терміну за танець тверк поруч з Вічним вогнем в російському Ханти-Мансійську. Про це повідомляє видання ASTRA на своєму Telegram-каналі у вівторок, 7 травня.

Останні новини:  Skoda тестує новий електричний кросовер Elroq

“Суд визнав 24-річну дівчину з Африки Тіонге Зібу винною у оскверненні символу військової слави Росії (ч.4 ст.354,1 КК РФ). Вона дістала рік умовного терміну, а також заборону на рік викладати матеріали до інтернету”, – йдеться в повідомленні.

Причиною такого рішення суду став ролик дівчини, який вона виклала ще в 2022 році в Instagram. Екс-студентка Югорського державного університету використала рухи танцювального стилю тверк (мова про рухи стегнами та сідницями в сексуально провокаційній манері – ред.) на фоні Вічного вогню в Парку перемоги. Своє відео вона підписала словами: Shaking ass for the dead (“Трясу ср…кою для померлих”).



“Дівчину затримали, від неї вимагали вибачень на камеру – відповідне відео виклали представники Слідчого комітету. За словами Зіби, вона не знала історії Росії і не розуміла, що може образити своїми діями будь-кого, але провини не визнала”, – розповіли журналісти.



Справу студентки передали до суду у квітні 2023 року. Проте її повернули до прокуратури, бо прокурор та слідчий переплутали місцями ім’я та прізвище підозрюваної.

Останні новини:  У Stellantis мають намір відродити легендарний масл-кар


korrespondent.net