Стало відомо, через що якість зарядних станцій Tesla Supercharger сильно погіршується

08.05.2024   20:41    375

Звільнений співробітник Tesla прогнозує, що якість мережі «погіршиться»

Колишній співробітник американської компанії каже, що до звільнень у команди інженерів Supercharger вже було більше роботи, ніж вона могла виконати. Колишній співробітник Tesla каже, що перед звільненнями робота мережі Supercharger залежала від перевантажених роботою співробітників компанії.


Після важкого кварталу і перед важким майбутнім компанія Tesla запустила те, що її генеральний директор Ілон Маск називає «абсолютно жорстким» скороченням чисельності персоналу і витрат. Це призвело до того, що компанія скоротила команду, відповідальну за мережу Supercharger, і звільнені співробітники вважають, що це погана новина для користувачів.

Останні новини:  Автомеханік розкрив секрет, що подовжує термін служби ременя ГРМ

Ця проблема особливо актуальна, оскільки електромобілі, що не належать Tesla, можуть використовувати Supercharger.

Tesla Supercharger зарядка електромобіль



Хоча вона була оцінена як найнадійніша мережа зарядки в Америці, вона спиралася на команду обслуговуючого персоналу, які вважають себе перевтомленими.

Звільнений працівник, який входив до групи діагностики та ремонту зарядних станцій Tesla, поговорив із західними ЗМІ на умовах анонімності, заявивши, що навіть коли команда Supercharger була добре укомплектована, їм було важко впоратися з усім робочим навантаженням, і що він мав працювати від 19 до 24 годин на добу.



«Ми не могли впорається з роботою. А тепер мережа стала ще більшою“, – розповів співробітник. «Тепер, вгадайте, що? Споживачів стало ще більше. Можливо, виникне набагато більше проблем».


avtosota.com

Останні новини:  Українці не зможуть вивозити за межі своїх областей авто, які потраплять на облік до ТЦК