У Росії націоналізують люксовий готель, з якого прострілюється Кремль

16.04.2024   07:06    2554

У РФ судові пристави вимагають передати у державну власність частину приміщень готелю класу «люкс» Four Seasons та торгову галерею «Модний сезон» в Охотному Ряду в Москві. Ця нерухомість належить колишньому співвласникові банку «Югра» Олексію Хотину. Приміщення за адресою Охотний Ряд, 2, було заарештовано 3 квітня. Про це повідомляє The Moscow Times.


Забезпечувальні заходи у вигляді арешту було введено за рішенням Міщанського суду від 19 березня. За даними офіційного порталу судів загальної юрисдикції Москви, позивачем у справі, якою введено арешт, виступає начальник відділу з виконання особливо важливих виконавчих проваджень федеральної служби судових приставів.

Останні новини:  Експерт оцінив можливості РФ щодо виготовлення ракет “Кинджал”



Він просить повернути у дохід держави рухоме та нерухоме майно Хотіна в рамках заходів на підставі закону «Про контроль за відповідністю витрат осіб, які заміщають державні посади та інших осіб їх доходам». Васильєв також направив позови про вилучення активів до інших структур, пов’язаних із бізнесменом. Йдеться приблизно про 50 компаній, на балансі яких знаходиться 1,5 млн кв. метрів офісів та торгових приміщень у Москві.

Останні новини:  ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, – розвідка Британії

На основну частину цих активів ще в середині грудня 2022 року було накладено арешт на вимогу генпрокуратури РФ.



У The Moscow Times зазначили, що з цього готедю прострілюється Кремль.  То, можливо, це і є основна причина, чому його націоналізують?


expert.in.ua