Новий кросовер Kia Sportage показали на перших зображеннях без камуфляжу

17.04.2024   14:45    965

Kia представила актуальне покоління свого бестселеру Sportage у середині 2021 року. З того часу минуло вже майже 3 роки, так що для кросовера підійшла черга планового рестайлінгу. Дизайнери з YouTube-каналу NY Mamooth заглянули у майбутнє, продемонструвавши, як виглядатиме реформований корейський бестселер.


В основі рендеру лежать шпигунські фотографії «Спортейджі» (NQ5), оновлені версії яких кілька днів тому помітили під час тестів у Південній Кореї. Всі вони були одягнені в щільне маскування, але навіть воно не завадило художникам відтворити дизайн таких машин на своїх зображеннях.

Останні новини:  Як впоратися з проколом колеса, якщо немає запаски



Перше, і найголовніше, на що можна буде звернути увагу в новому Sportage, так це на конфігурацію оптики, що змінилася. Вона повинна отримати піксельну графіку, чим виявитися схожою зі світлотехнікою електричних кросоверів лінійки EV, а також змінити форму світлодіодної лінії денних ходових вогнів.

Разом з фарами змінам піддасться і сам бампер, а прямо над ним розташується оновлена радіаторна решітка з новим «малюнком».

Останні новини:  Renault анонсувала презентацію нового кросовера Symbioz



Доповнять образ оновленого паркетника колісні диски нового дизайну і, швидше за все, злегка перероблені задні ліхтарі.

Із ймовірністю у 100% технічно машина не зміниться і продовжить оснащуватися колишньою лінійкою двигунів. Прем’єра реформованого Sportage відбудеться до кінця 2024 року.


autotheme.info