Nissan презентував радикально оновлений кросовер Qashqai

17.04.2024   23:00    836

Nissan Qashqai 2025 року отримає обличчя в стилі Ariya та інформаційно-розважальну систему Google, але як і раніше не має гібридної установки.

Популярний кросовер тепер більше схожий на свого електричного побратима, тихіший на швидкості і має більш швидку і чітку мультимедійну систему.


Nissan Qashqai у третьому поколінні отримав стильний і технологічний вигляд, щоб залишатися актуальним і зміцнити сімейний зв’язок з Ariya EV.

Найбільш очевидною зміною є передня частина, яка втрачає V-подібну хромовану решітку радіатора і дивну комбінацію фар у формі камертона і ДХВ. На її місці з’явилася більша і привабливіша сітчаста решітка, натхненна кольчужною збруєю стародавніх японських солдатів, приховані фари і ультратонкі ДХВ.

Останні новини:  Експерт розповів, як в Україні оскаржити штраф за порушення правил дорожнього руху

Nissan Qashqai 2025

Зміни в задній частині більш м’які, але охоплюють новий набір задніх світлодіодних ліхтарів і модифікований бампер, агресивніша нижня частина якого покликана надати Qashqai більш спортивного вигляду. Це посилиться, якщо ви замовите свій у новій комплектації N-Design, яка містить оздоблення кузова з колірним кодуванням і 20-дюймові колеса замість звичайних 18-ти і 19-х.

Технічка Nissan Qashqai 2025 модельного року

Лінійка повністю електрифікованих двигунів така сама, як і раніше. Покупці зможуть обирати між двома 1,3-літровими м’якими гібридними двигунами потужністю 138 к.с. і 160 к.с. і 1,5-літровим повним гібридом E-Power потужністю 187 к.с., в якому використовується ДВЗ лише для заряджання акумулятора і ніколи не приводить у рух колеса безпосередньо. Але Nissan, як і раніше, не пропонує Qashqai з електроприводом або гібридним варіантом, що підключається.





Nissan Qashqai 2025

Що дійсно пропонує оновлений кросовер, так це оновлену інформаційно-розважальну систему на базі Android з вбудованими картами Google і особистим помічником Google. Ще більше технічних досягнень пов’язано з системою камер Round View Monitor, яка тепер оснащена функцією 3D, що дає змогу водіям бачити свій Qashqai з усіх боків, зокрема зверху.

Останні новини:  Свинцеві КрАЗи та одномісні кабіни: яка спецтехніка ліквідовувала наслідки аварії на ЧАЕС

AVW також оснащений “невидимим оглядом капота”, а також “пам’яттю місця розташування паркувальних місць”, яка може зберігати часто використовувані паркувальні місця і автоматично вставати в них. Ту саму технологію можна використовувати для збереження місць розташування перехресть з обмеженим оглядом, щоб надширококутне зображення дороги автоматично проєктувалося на медіаекран без необхідності активувати його водієві.

Останні новини:  Експерт назвав автомобілі, які не варто купувати у вживаному стані

Nissan Qashqai 2025

Оновлений Qashqai наразі виробляється на заводі Nissan у Сандерленді у Великій Британії і незабаром надійде до європейських дилерів. Але у автовиробника немає планів поставляти його в США, щоб заповнити прогалину між абсолютно новими Kicks і Rogue, що продаються в Європі як X-Trail.

avtosota.com