Простий рецепт насипної Шарлотки до чаю

30.04.2024   11:00    732

Класична “Шарлотка” готується з використанням яєць, але без них процес приготування основи скорочується всього до 8 хвилин. Сьогодні ви дізнаєтеся, як це зробити.


Навіть без яєць цей десерт може бути смачним і задовольняючим, завдяки соковитості яблук та аромату ванілі. Ця шарлотка може бути відмінним варіантом для будь-якого часу дня – чи то як десерт, чи як солодкий перекус. Цей рецепт дозволяє швидко та легко приготувати смачну десертну страву всього за кілька хвилин. Без використання яєць цей рецепт стає ще простішим у виконанні та вимагає менше інгредієнтів.

Останні новини:  Нереальний яблучний пиріг з найпростіших продуктів

Звичайна шарлотка, звичайно, має свої унікальність та смакові якості, але цей варіант може бути відмінною альтернативою для тих, хто шукає щось трошки інше або хто має певні дієтичні обмеження:

  • 3-4 яблука;
  • 1 склянка борошна;
  • 1/2 склянки цукру;
  • 1/2 склянки молока;
  • 1/4 склянки рослинного масла або розплавленого вершкового масла;
  • 1 ч.л. розпушувача тіста;
  • Ванільний цукор (за смаком);
  • Цукрова пудра (для прикраси, за бажанням).
Останні новини:  Смачний шоколадний пудинг, який готується за лічені хвилини
Простий рецепт насипної Шарлотки до чаю

Попередньо розігрійте духовку до 180°C (350°F). Яблука очистіть, видаліть серцевину і наріжте їх тонкими кільцями або скибочками. У великій мисці змішайте борошно, цукор, розпушувач тіста та ванільний цукор. Додайте молоко та розтоплене масло до сухих інгредієнтів і перемішайте до отримання однорідного тіста. Вирівняйте яблука у формі для запікання або сковорідці. Покладіть тісто на верх яблук, розподіливши його рівномірно.





Пекти в попередньо розігрітій духовці приблизно 35-40 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Після випікання дайте шарлотці трошки охолонути, а потім посипте цукровою пудрою. Подаємо і насолоджуємося смаком! Цей швидкий та простий рецепт дозволяє насолодитися ароматною та смачною насипною “Шарлоткою” без яєць всього за кілька хвилин.

Останні новини:  Класичний віденський шніцель – королівська страва


noviydoctor.com