Кросовер Nissan Qashqai оновився

17.04.2024   18:49    379

Nissan оновив кросовер Qashqai. Автомобіль отримав нову зовнішність з решіткою радіатора в стилі обладунків самураїв і підтягнувся у плані оздоблення та оснащення.

Оновлений Nissan Qashqai має зачаровувати з першого погляду, вважають японці. У нього повністю нова передня частина, з решіткою радіатора в стилі пластинчастих обладунків самураїв та зміненою світлотехнікою. Фари відтепер мають адаптивний модуль далекого світла, який доповнений меншим блоком для ширшого розподілу світлового пучка. Таке рішення покращує видимість у темну пору доби або при тумані. Трохи нижче за основні лінзи розташовані денні ходові вогні. Вони складаються з п’яти крихітних світлових елементів, форма яких ідентична «лусочкам» решітки.

Останні новини:  Історія найменшого серійного автомобіля у світі – Peel P50



Форма ліхтарів не змінилася, але їм змінили наповнення. Штатні колеса Qashqai – діаметром 18 дюймів, хоча для старших версій доступні 19- і навіть 20-дюймові. Палітра кольорів кузова наповнилася трьома новими відтінками: білим Pearl White, чорним Pearl Black та синім Deep Ocean.

У салоні – розширене оздоблення алькантарою та покращені матеріали оббивки сидінь, у тому числі частково стьобана натуральна шкіра преміальної якості. Мультимедіа Nissan Connect тепер підтримує сервіси Google плюс серйозно оновився комплекс допоміжних систем. Наприклад, з’явилася можливість налаштувати рівень втручання різних помічників.



Силові установки у Qashqai, як і раніше, гібридні. Початковим кросоверам дісталася бензинова «турбочетвірка» 1.3 (140 або 158 к.с.) з 12-вольтовим стартер-генератором. У варіантів дорожче – система e-Power. У ній «турботрійка» 1.5 (157 к.с.) зі змінним геометричним ступенем стиснення працює як генератор, а за обертання коліс відповідає 190-сильний електромотор. Такий позашляховик у комбінованому циклі витрачає 5,1—5,3 літра палива на 100 кілометрів.

Останні новини:  Відбувся публічний дебют семимісного кросовера Ford

Виробництво оновленого Nissan Qashqai вже стартувало на заводі у британському Сандерленді. В салонах українських дилерів цей автомобіль має з’явитися до початку осені.


avtomir.ua