Робимо ремонт. Вартість ремонту та планування - Новини Ю

Робимо ремонт. Вартість ремонту та планування

12

Ремонт. Цей процес здається простим, якщо вникнути у всі його нюанси під час планування витрат та термінів ремонту. Планування ремонту має виконуватися ретельно, тому що поверхневе планування ремонту на його початкових етапах часто є причиною вчинення і потім, виправлення помилок або усунення дефектів, а це неминуче призводить до додаткових витрат.


Після того, як ви визначилися з тим, яким бажаєте бачити будинок після ремонту, вартість та терміни є важливим етапом планування, на якому не рекомендується економити час, енергію та ресурси. Будь то ремонт квартири чи будинку, докладний бюджет ремонту та план термінів дозволить уникнути неприємних моментів та стресових ситуацій. Якщо все ж таки у вас виникли фінансові проблеми з грошима, найшвидший спосіб дістати потрібну суму – звернутися МФО та оформити кредит без відмови за 15 хвилин.

При складанні кошторису ремонту рекомендуємо виділити певну суму на раптові, незаплановані раніше невідомі роботи. Плануючи таку суму, ви уникнете неприємних моментів і не ризикуєте надто сильно відхилитися від запланованого терміну.



При складанні кошторису ремонту ознайомтеся з вартістю окремих робіт, які потрібно виконати. Дізнайтеся, скільки варто видалити старі шпалери, вирівняти стіни, демонтувати підлогу, плитку тощо. Ціни на ремонт можуть бути різними, якщо кошти настільки жорстко обмежені, що неможливо запланувати конкретну суму на непередбачені роботи, це можливість знизити загальну вартість ремонту. Після того, як ви з’ясували вартість кожної окремої роботи, подумайте, чи є в процесі ремонту якийсь етап, який ви можете виконати самостійно (наприклад, видалити старі шпалери)? Це заощадить гроші на випадок непередбачених робіт, згаданих вище.



Після визначення коштів необхідно вибрати майстрів, яким буде доручено роботу. Вибір майстрів буде безпомилковим, якщо ви приділите особливу увагу тому, як майстер висловить вам пропозицію про роботу та як він склав кошторис на ремонт вашого будинку.

Останні новини:  Один із найбільших виробників хлібобулочної продукції в Україні, компанія BFI планує експортувати продукцію до Канади

Те, як майстер склав кошторис, показує його професіоналізм, орієнтованість вартості матеріалів і робіт, а також вміння оцінити обсяг робіт, які належить виконати. Кошторис ремонту повинен включати докладну інформацію про виконувані роботи, витрати на матеріали та робочу силу. Ви не помилитеся, якщо виберете тих майстрів, оцінка яких не найдешевша і не найдорожча в порівнянні з іншими; щось середнє.

Останні новини:  First Casino и его многообразие игр: Найдите свою удачу

Після затвердження кошторису та вибору майстра можна розпочинати ремонт. Щоб обидві сторони – і майстер, і ви – залишилися задоволені роботою, результатом та наслідками, потрібна чітка та збалансована угода про те, що захищає обидві сторони.

Угода. Надайте чіткі процедури оплати, терміни, відповідальність сторін, обладнання та матеріали, страхування, гарантію тощо. Знову ж таки, не заощаджуйте час і ресурси, які ви витратите на підготовку контракту та консультації фахівців – чим більш докладний контракт, тим більше часу та фінансові ресурси на вирішення конфліктів, якщо такі є.

Останні новини:  Букет с доставкой - лучший подарок для любимой девушки

Договірні процедури та відповідальність за якість роботи можуть дати очікуваний результат, оскільки організація та управління ремонтом у вашому будинку вимагає як часу, так і енергії, а також знання ремонту, послідовності робіт та матеріалів, що використовуються. Якщо у вас є збалансований контракт, вам не потрібно наймати начальника будівництва або турбуватися про неякісну роботу, контролюючи виконроба після кожної роботи.

Важливо виконати:

1.Ознайомтеся із цінами на будматеріали.
2. Ознайомтеся із трудовитратами на індивідуальні будівельно-оздоблювальні роботи.
3. Оцініть, чи є роботи, які ви можете виконувати самостійно
4. Запросити докладний кошторис, вартість ремонту.
5. Зверніть увагу на кожну статтю видатків.
6. Складіть збалансований та докладний контракт.