51-річна Кейт Бекінсейл у рожевій мінісукні відвідала зірковий захід

Вчора,   21:30    267

Акторка продемонструвала струнку фігуру в ефектному вбранні. Нещодавно Кейт Бекінсейл викликала занепокоєння у своїх шанувальників різким схудненням.

Британська акторка Кейт Бекінсейл у ніжній сукні-бюстьє вийшла на червону доріжку на заході журналу Variety Power Of Women 2024, що відбувся 24 жовтня в клубі Mother Wolf у Лос-Анджелесі, повідомляє Daily Mail.

51-річна зірка мала неймовірний вигляд у незвичній мінісукні, що складалася з мереживного корсета і «театральної» пишної спідниці. Кейт доповнила свій гламурний образ парою рожевих босоніжок на високій платформі, прикрашених декором у вигляді троянди. Бекінсейл уклала волосся у високий хвіст, прикрасивши його стильним чорним бантом. З прикрас зірка одягла ефектний комплект, що складається з масивних сережок і каблучки, посипаних діамантами.

Останні новини:  Софія Вергара зізналася, чи вільне її серце

Кейт БекінсейлFullscreen
Актриса Кейт Бекінсейл

На зірковому заході до Кейт Бекінсейл долучилася Сельма Блер, вони, сміючись, гладили собаку.

Кейт Бекінсейл, Сельма Блер, собакаFullscreen
Кейт Бекінсейл і Сельма Блер

Power Of Women у партнерстві з Lifetime нагородили нових лауреатів премії «Сила жінок», які з’являлися на обкладинці модного журналу Variety, — Емі Адамс, Зої Салдану, Белу Бахарію і Керол Бернетт.




«Для нас велика честь вшановувати видатних жінок, які продовжують кидати виклик бар’єрам і рухати галузь уперед», — зазначила генеральна директорка та видавчиня групи Variety Мішель Собріно-Стернс.

Останні новини:  Зʼявилося фото першої учасниці Холостяка-13 з Олександром Тереном