Зʼявилося фото першої учасниці Холостяка-13 з Олександром Тереном

Сьогодні,   09:30    420

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту «Холостяк», який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Вже 1 листопада на телеканалі СТБ розпочнеться довгоочікуваний 13-й сезон реаліті-шоу “Холостяк”. Цього разу головним героєм став особливий чоловік – військовий Олександр Будько, більш відомий за позивним “Терен”. Це 28-річний харизматичний чоловік з Рівного, який вразив багатьох своєю силою духу, почуттям гумору і любов’ю до життя. Незважаючи на складнощі, які він пережив, Олександр залишився оптимістом і відкритий до нових відчуттів і справжнього кохання.

Останні новини:  Нові фото зі зйомок продовження серіалу «Секс та місто»

Зʼявилося фото першої участниці Холостяка-13 з Олександром Тереном

Олександр не тільки є громадським діячем, але й представляє Україну на міжнародній арені в “Іграх Нескорених”. Його історія надихає багатьох, адже він випромінює внутрішню силу та впевненість у своїх рішеннях. У своїй книзі Олександр відверто розповідає про моменти, що змінили його життя і дали новий погляд на важливі речі. Це чоловік, який попри всі труднощі продовжує жити на повну.

Останні новини:  Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше
Зʼявилося фото першої участниці Холостяка-13 з Олександром Тереном

Загостренням інтриги нового сезону стала поява учасниці, яка вже до прем’єри привернула увагу глядачів. Військова хірургиня, яка щодня рятує життя людей, прийде на першу вечірку в елегантній білій сукні з розрізом на нозі та ефектною квіткою на корсеті. Дівчина зізнається, що давно не носила суконь, але вирішила ризикнути і прийшла на шоу заради Олександра. Її слова: “Цими руками я рятую людські життя”, які були сказані під час знайомства, викликали у нього особливий інтерес.

Останні новини:  Дженніфер Лоуренс вперше вийшла на червону доріжку після оголошення про вагітність
Зʼявилося фото першої участниці Холостяка-13 з Олександром Тереном

Зустріч хірургині з Тереном стане однією з ключових подій у першій серії і глядачі вже активно обговорюють можливість її участі у подальших епізодах. Чи стане вона тією, хто зможе підкорити серце Олександра, дізнаємося вже зовсім скоро. Ведучий шоу Григорій Решетнік обіцяє, що цей сезон буде одним із найбільш емоційних і захопливих за всю історію проєкту.





odnaminyta.com