Спокусилися на модний колір осені 2024: Зендея та Том Голланд з’явилися разом на публіці

Сьогодні,   00:00    114

Закохані трималися за руки, коли йшли вулицею

Цього сезону в трендах відтінок бургунді. Тож ми нерідко бачимо у знаменитостей як окремі аксесуари у цьому кольорі, так і повноцінні образи. Ба більше, навіть парні луки! Такий нещодавно продемонстрували Зендея та її обранець. Більше про це — у цьому матеріалі.

NEW YORK, NEW YORK — OCTOBER 24: Tom Holland and Zendaya are seen leaving the Corner Bar on October 24, 2024 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images)NEW YORK, NEW YORK — OCTOBER 24: Tom Holland and Zendaya are seen leaving the Corner Bar on October 24, 2024 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images)

Днями 28-річна американська акторка Зендея та її хлопець, 28-річний англійський актор Том Голланд, потрапили під приціл папараці у Нью-Йорку. Відома красуня з’явилася на презентації нового безалкогольного пива Bero, що належить її бойфренду. Про це пише Daily Mail.

Останні новини:  MamaRika зізналася у боротьбі з алкоголем

Для цієї події закохані обрали аутфіти у трендовому відтінку цієї осені — бургунді. Так, на Зендеї була обтисла максісукня на тонких бретелях, яка підкреслила її струнку фігуру, та чорні туфлі на підборах. Водночас Том вирішив обмежитися атласною сорочкою у цьому відтінку, яку він поєднав з чорними штанами та білим спортивним взуттям.

Останні новини:  У мережі неоднозначно відреагували на цілунок Христини Соловій з маленьким шанувальником
Том Голланд і Зендея приміряли образи у трендовому відтінку осені 2024 бургунді
Том Голланд і Зендея приміряли образи у трендовому відтінку осені 2024 бургунді