Перекупник розповів, які опції підвищують вартість автомобіля при продажу

Сьогодні,   00:21    1008
Перекупник розповів, які опції підвищують вартість автомобіля при продажу

При покупці автомобіля важливо заздалегідь роздумати, як його вигідно продати в майбутньому, коли він вже не відповідатиме потребам власника. Як зазначає досвідчений перекупник, існують функції, які значно підвищують вартість та популярність автомобіля на вторинному ринку, на які слід звертати увагу при купівлі нового авто.

Більшість українців віддає перевагу машинам відомих брендів. При цьому важливо, щоб автомобіль був обладнаний хоча б кондиціонером, оскільки наявність клімат-контролю суттєво підвищує його привабливість для покупців. Популярні також функції, такі як парктроніки та камера заднього виду. В умовах обмежених парковок у великих містах ці опції допомагають уникнути зіткнень і легше паркувати авто.

Останні новини:  Geely і Volvo представили новий електромобіль із запасом ходу 700 км

Зимові функції, такі як підігрів сидінь, кермового колеса та лобового скла, є дуже актуальними для українських кліматичних умов. Автомобілі з USB-роз’ємом також користуються великим попитом. Ця функція дозволяє вибирати музику зі смартфона, прослуховувати файли з флешки, відповідати на дзвінки та заряджати пристрої під час тривалих поїздок.

Світлодіодні фари також підвищують вартість автомобіля, забезпечуючи відмінну видимість у темний час доби, мають тривалий термін служби та споживають менше енергії. Водночас, такі опції, як підсвічування порогів і проєкційний дисплей, не користуються великою популярністю.

Останні новини:  Українців почали позбавляти прав за їзду на іномарках: подробиці


nnews.com.ua