Олександр Терен у перуці з вусами знявся у кліпі O.Torvald на пісню "Хейту на зло"

Вчора,   23:00    138

Олександр Терен перед прем’єрою шоу «Холостяк» випробував себе у ролі актора. Ветеран російсько-української війни знявся у кліпі на пісню «Хейту на зло» гурту O.Torvald.

Сюжет оповідає про дві команди скейтерів, які змагаються між собою. Одні — лузери, а інші — успішні красунчики. Герой Терена вчить глядачі ніколи не здаватися, вірити у свої сили і не дослухатися до хейтерів, які тільки й чекають, коли ти опустиш руки.

Останні новини:  Старі діви, чи завидні холостячки? Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки, які не спішать виходити заміж

Чим би не займались люди, у дорослому віці чи у дитячому, — ми стаємо старшими і наші проблеми стають більшими, хейтерів стає більше, ніж було у школі. Це все треба долати силою духу і бажанням бути кращим за себе самого, хейту на зло робити все, бо результат того вартий. — описав ідею фронтмен O.Torvald Женя Галич.

Останні новини:  51-річна Кейт Бекінсейл у рожевій мінісукні відвідала зірковий захід

Окрім учасників O.Torvald і Олександра Галича у кліпі на трек «Хейту на зло» можна побачити коміка Повара Даніла та кінооглядачку Інну Гордєєву.