Олександр Педан зізнався, чи готовий з дружиною всиновити дитину

Вчора,   22:30    148

Телеведучий Олександр Педан виховує двох дітей та зараз із дружиною Інною думає про всиновлення ще однієї — чи наважиться на це шоумен? Подробиці.

Телеведучий і шоумен Олександр Педан висловив бажання усиновити дитину, підкресливши, що це питання часто обговорювалося ним та його дружиною Інною. Вони дійшли висновку, що хотіли б подарувати щасливу родину дитині, яка залишилася без батьківської опіки.

Зараз пара активно розмірковує над тим, як реалізувати цю ідею. Олександр зазначив, що хоч обидва вони мають велике бажання допомогти, але існує кілька значних перешкод, які ускладнюють процес усиновлення. Він зазначив, що через насичений графік роботи в них обох не вистачає вільного часу, якого потребує дитина.

Останні новини:  Перший вихід після весілля: Лана Дель Рей з'явилася на публіці в білій сукні та шубі

Олександр Педан зізнався, чи готовий з дружиною всиновити дитину

Шоумен розуміє, що дитина з інтернату потребує не лише матеріальної підтримки, а й значної емоційної уваги та турботи, особливо на перших етапах. Олександр зазначив, що на даний момент їхня сім’я не може забезпечити таку увагу, тому рішення щодо усиновлення відкладається.

На сьогоднішній день, попри сильне бажання, Педан не наважується зробити важливий крок у своєму житті, адже зізнається, що в даний момент він відчуває брак ресурсів, особливо часу.

Останні новини:  MamaRika зізналася у боротьбі з алкоголем
Олександр Педан зізнався, чи готовий з дружиною всиновити дитину

Наразі їхня увага зосереджена на вихованні двох власних дітей. Старшій доньці Валерії вже 19 років, а семирічному синові Марку потрібен час та турбота, які батьки готові їм забезпечити. Педан підкреслює, що усиновлення вимагатиме значної кількості уваги, адже малюкові необхідно надати усі умови для комфортного розвитку.




Можливо, у майбутньому зіркове подружжя все ж наважиться на те, аби взяти та виховати чужу дитину та надати їй щасливе дитинство і майбутнє, але точно не зараз. Пара зважила всі за і проти, тож рішення приймалось досить відповідально стосовно цього питання.

Останні новини:  Хайді Клум cклала підбірку своїх найбільш жахаючих луків до Геловіну