Анна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образі (фото)

Сьогодні,   17:30    115

Анна Трінчер поділилася з фанатами новими фото. Зірка позує у відвертому образі, звабливо розтягуючи жувальну гумку. Серію свіжих знімків співачка опублікувала у соціальній мережі.

Про це пише РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram-акаунт Трінчер.

На фото Анна з’явилася у чорному бюстгальтері з глибоким декольте, що робить її образ дуже звабливим.

Додатковим пікантним елементом є жувальна гумка, яку зірка цікаво обігрує: вона то розтягнена, то міцно затиснена між зубами, то обгортає губи співачки.

Останні новини:  У короткому жакеті та перлах: королева Сільвія приїхала на ділову зустріч до Берліна (фото)

Анна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образіАнна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образіАнна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образіАнна Трінчер звабливо позує з жувальною гумкою (фото: instagram.com/annatrincher_official)

Для фото Трінчер позувала з природнім макіяжем, який підкреслює її красу. Волосся зірки укладене легкими хаотичними локонами.

А більшого захоплення додають емоції, які вона охоче демонструвала на камеру.




Анна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образіАнна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образіАнна Трінчер (фото: instagram.com/annatrincher_official)

У дописі до фото співачка вирішила звернутися до філософських тем. Вона поділися своїми роздумами про сенс життя.

Останні новини:  Супермодель Сінді Кроуфорд вийшла у світ з донькою Кайєю (фото)

Анна зізналася, що фінансове зростання та успіх не робили її повністю щасливою. А іноді розчарування приходили від недосяжних цілей, виконання яких вона від себе вимагала.

Зірка зробила кілька висновків, якими поділилася з підписниками.

«Насолоджуйтесь від процесу кожного свого дня, години, хвилини та секунди. Дякуйте Богу, Всесвіту, Будді, собі, та кому завгодно, що ви маєте можливість спілкуватися з людьми, обмінюватись досвідом, щось робити. Жити!» — написала Трінчер.

Анна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образіПікантні фото Анни Трінчер (фото: instagram.com/annatrincher_official)

Коментарі під фото вибухали від компліментів. Фанати пишуть, яка Анна гарна, неймовірна та дуже гаряча. Вони підтримали її роздуми стверджуючи, що кожне її старання та виконана ціль — це вже щастя.

Останні новини:  Ріанну помітили у ресторані з чудернацькою сумкою за космічну суму (фото)

А ще дякували за текст під фото, який багатьох надихнув на власні думки.

Що відомо про Анну Трінчер зараз

Після розлучення з блогером Олександром Волошиним співачка почала відновлювати свій моральний стан та облаштовувати життя вже без чоловіка. Зірка концентрується на кар’єрі та прийнятті себе.

Анна Трінчер балує прихильників пікантними фото у відвертому образі