Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною (фото)

Вчора,   05:00    669

Володимир Дантес нещодавно поділився враженнями від своєї поїздки на Івано-Франківщину, яку провів разом з коханою Дашею Кацуріною. На своїй сторінці в Instagram 36-річний артист розповів про незвичайний досвід, який він пережив під час цієї подорожі.

Дантес поділився, що випадково опинився на вершині Говерли, хоча спочатку не планував так далеко йти. Як з’ясувалося, Даша є великим фанатом хайкінгу, в той час як сам Володимир не особливо захоплювався тривалими пішими прогулянками. Тому пара вирішила знайти компроміс і організувати невеликий похід.

Останні новини:  У леопардовій сукні і волошковому пальті: гламурний образ Єви Мендес (фото)

Даша, яка захоплюється хайкінгом, була вже готова до пригоди: у неї були всі необхідні речі, включаючи наплічник, телескопічні палиці, спальник та посуд. Володимир же мав лише одне бажання – доїхати до певного місця і організувати табір біля машини, без тривалих піших маршрутів. Він звернувся за допомогою до Василя Байдака, який погодився надати все необхідне для походу, включаючи намет, карімати, джетбоіл, їжу і спальники.

Останні новини:  Євген Кот поділився рідкісними кадрами двомісячної доньки (фото)

Під час подорожі до навчально-спортивної бази “Заросляк” пара випадково зустріла досвідченого чоловіка, який вже 26 років займається гірським туризмом. Цей чоловік зазначив, що фізична підготовка Даші та Вови є достатньою для підйому на найвищу гору України. Після цих слів Даша вирішила відмовитися від планів на легкий похід і переконала Дантеса спробувати піднятися на Говерлу.

Вони підготувалися до походу, взявши з собою шість літрів води та все необхідне, і вирушили в дорогу. Через три години, не відмовляючись від важких рюкзаків, вони досягли вершини гори, незважаючи на відсутність попереднього досвіду в гірських походах.

Останні новини:  Княгиня Монако Шарлін продемонструвала елегантний осінній образ (фото)

Дантес був приголомшений від своєї нової подорожі і виявив велике розчарування, що не зробив цього раніше. Він визнав, що Даша була права, і цей досвід виявився неймовірним. Він щиро рекомендує всім спробувати подібний підйом.