Мільйонер-жартівник склав заповіт, від якого плакало ціле місто

Вчора,   05:00    8459

Історія канадського юриста Чарльза Міллара нагадує сюжет голлівудського фільму. Його незвичайний заповіт, складений з великою долею гумору та іронії, спричинив справжній бебі-бум у Торонто, перевернувши життя багатьох сімей та залишивши слід в історії міста. Про це повідомляє t4.com.ua

Чарльз Міллар: юрист з незвичайним почуттям гумору

Чарльз Міллар був відомим юристом та успішним бізнесменом, але його справжньою пристрастю були жарти та витівки. Він любив спостерігати за реакцією людей на гроші, розкидаючи купюри на вулиці та ховаючись у кущах.

Останні новини:  Купувала тільки продукти: туристка безкоштовно жила 2 місяці на райському острові

Заповіт, що шокував Торонто

У своєму заповіті Міллар залишив більшу частину свого статку, який оцінюється у понад 10 мільйонів доларів, матері, яка після його смерті народить найбільше дітей протягом 10 років. Цей пункт викликав справжній ажіотаж у місті, спричинивши так зване “Дербі малюків”.

Спадок у 10 мільйонів доларів викликав справжній ажіотаж у місті, спричинивши так зване “Дербі малюків”

Бебі-бум та його наслідки

Десятки сімей вступили у боротьбу за спадок Міллара, народжуючи дітей у надії на виграш. Це призвело до соціальних, економічних та юридичних проблем. Багато сімей опинилися у скрутному становищі, не маючи змоги забезпечити своїх численних дітей.

Останні новини:  Сирні перегони та чемпіонат з кривляння. 10 абсолютно безумних змагань та фестивалів світу

Переможці та переможені

Через 10 років після смерті Міллара суд визначив чотирьох переможниць, які народили по дев’ять дітей. Кожна з них отримала значну суму грошей, яка допомогла їм покращити своє життя та забезпечити майбутнє своїх дітей.

Законодавчі наслідки та спадщина Міллара

Заповіт Міллара викликав численні судові суперечки та навіть спроби оскаржити його законність. Однак, зрештою, Верховний суд Канади визнав його дійсним.

Ця історія залишила свій слід в історії Торонто та стала прикладом того, як один незвичайний заповіт може вплинути на життя цілого міста. Чарльз Міллар, можливо, і не мав власних дітей, але його спадок допоміг десяткам дітей отримати шанс на краще майбутнє.

Останні новини:  Слониха у зоопарку навчилася чистити банани хоботом