Якщо до курячого філе додати 1 фрукт, вийде купа відбивних

Вчора,   08:00    786

Куряче філе й саме по собі виходить смачним. А якщо додати шматочки персика та сир фета, то вийде справжній делікатес. Тож обов’язково оберіть момент і спробуйте цей рецепт.

Вам знадобиться:

  • 3 курячих філе;
  • 1 банка консервованих персиків;
  • 100 г вершкового масла;
  • 150 г сиру фета;
  • 0,2 ч.лож. чорного меленого перцю;
  • 0,2 ч.лож. солі.
Куряче філе з фетою та персиками

Щоб приготувати куряче м’ясо з персиками та сиром фета, вимиті й висушені шматочки філе накрийте поліетиленовою плівкою й відбийте молоточком. Поперчіть та присоліть з обох боків.

Останні новини:  Ліниві хачапурі на сковороді за кілька хвилин: простий рецепт

Розігрійте пательню на вогні. Влийте олію. Фету наріжте середніми кубиками. Персики дістаньте з банки й наріжте тонкими часточками. Філе викладіть на сковорідку. Прикрутіть вогонь до середнього.

Куряче філе з фетою та персиками

Обсмажте до золотавої скоринки з одного боку, потім переверніть на інший бік і теж підсмажте. На це піде близько 2 хвилин з кожного боку. Готові шматочки м’яса викладіть у форму, в якій запікатимете м’ясо.

Останні новини:  Якщо в холодильнику залежався сир, приготуйте цей пиріг
Куряче філе з фетою та персиками

Зверху кожного шматочка викладіть кубики фети. Легенько притисніть до курятини. Розкладіть на кожне філе шматочки персика. Відправте у духовку, розігріту до 200 градусів. Випікайте 15 хвилин.

Куряче філе з фетою та персиками

Дістаньте з духовки й розкладіть на 3 тарілки. Сковорідку поставте на вогонь. Влийте персиковий сік із банки. Додайте вершкове масло. Коли розтопиться й загусне, полийте соусом кожен шматочок курячого філе з фетою та персиками й подавайте до столу.




Тепер можна пробувати незвичне поєднання курячого м’яса з солоним сиром та солодким персиком. Таку соковиту страву можете готувати у будень на вечерю. Її навіть не соромно гостям подати. У такому разі робіть стільки порцій, скільки буде гостей за столом.

Останні новини:  Дуже смачний і дуже простий салат на зиму


odnaminyta.com