Кейт Міддлтон повідомила, що завершила хіміотерапію, та замилувала відео з чоловіком і дітьми

Вчора,   05:30    226

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон, яка у березні записала проникливе відео, повідомивши, що хвора на рак, знову в такий самий спосіб звернулася до своєї аудиторії. Цього разу — з добрими новинами.

42-річна Кетрін завершила хіміотерапію.

На відео, яким поділилася принцеса, сімейна прогулянка лісом і затишне дозвілля з її батьками. Вільям і Кейт, зазвичай стримані на публіці, тримаються за руки та навіть цілуються, а Джордж, Шарлотта і Луї — пустують, не ніяковіючи перед камерою.

Останні новини:  Кейт Міддлтон провела першу робочу зустріч

Кейт Міддлтон та принц Вільям

«Літо добігає кінця, і я не можу вам передати, яке це полегшення, нарешті завершити хіміотерапію. Останні дев’ять місяців були неймовірно складні для нас як для родини. Життя, як ви знаєте, може змінитися в одну мить, і ми мали знайти спосіб, щоби пройти крізь буремні води та невідому дорогу», — поділилася Міддлтон.

Як зазначила принцеса, шлях подолання раку складний, лякаючий та непередбачуваний, він зіштовхує людину з вразливістю, про яку вона раніше не думала, а також змушує на все поглянути по-іншому.

Останні новини:  Стало відомо, який актор міг зіграти Волдеморта в Гаррі Поттері

Принцеса Вельська Кейт

«Цей час, передусім, нагадав Вільяму та мені про те, що треба розмірковувати і бути вдячними за прості, але важливі речі у житті, які багато хто з нас сприймає як належне. Про те, щоби просто любити і бути любими», — зізналася вона.




Зі слів Міддлтон, до повного одужання та відновлення їй іще далеко. Але вона сподівається в наступні місяці вже частіше з’являтися на публіці, адже їй не терпиться повернутися до роботи.

Останні новини:  Тарас Тополя пояснив, чому не засуджує Олега Винника за втечу з України

Від імені їх із чоловіком Кейт подякувала всім за підтримку, яка їм дуже помогла.

Кейт Міддлтон та її чоловік принц Вільям

«Усі, хто продовжує свою подорож подолання раку — я залишаюся з вами, поруч, рука в руці. Із темряви може народитися світло, тож хай це світло сяє яскраво», — закінчила своє звернення Міддлтон.


glamour.kyiv.ua