Син Дмитра Коляденка відверто заговорив про стосунки із зірковими батьками

Вчора,   01:00    567

Учасник гурту KADNAY Філ Коляденко, який раніше зізнався, що соромився своїх зіркових батьків, відверто розповів, у яких стосунках зараз перебуває з ними.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на інтерв’ю артиста в рамках програми «Тур зірками» на каналі Люкс ФМ.

Свого часу Філ соромився своїх зіркових батьків — епатажного шоумена та співака Діму Коляденко та хореографа Олену Коляденко. У зв’язку з цим ведуча запитала, які в нього зараз стосунки з ними, а також з ким він спілкується більш тісно — з мамою чи татом, з ким він може випити кави та поговорити.

Останні новини:  Нестанжартна модель Грейсі Бон зняла відео під час відпочинку

«Загалом відрізняються лише теми. Ми, звичайно ж, підтримуємо один одного, багато спілкуємося про те, що у нас болить. Або ж про моменти щастя. І ті рідкісні моменти, коли ми всі разом, — для мене велике щастя. Ми загалом говоримо лише про сім’ю», — зазначив учасник гурту KADNAY.

Останні новини:  Дружина Віктора Павліка зізналась, звідки гроші на кредит і нову квартиру

Також він розповів, що вони можуть зібратися в театрі у батьків або ж на свята.

Якщо Пилипу потрібна порада, його батько може погадати йому на картах Таро.

«Я в нього завжди «Імператор», «Король Кубків», і все в мене завжди буде добре. А так взагалі я іноді питаю щодо роботи, можливо, стосунків з тими чи іншими людьми. Але це така історія по фану. Але він класний у цьому, майстер. Він про себе завжди каже, що він маг у третьому поколінні», — розповів співак.

Останні новини:  Коллін Фаррелл у стильних смужках попозував на хіднику з 14-річним сином у смокінгу

На відео цей момент можна переглянути з 17:50.