Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні

17.09.2024   23:00    207
У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.

Світло-блакитно-сірий перламутровий колір сам по собі є цікавим, неймовірним і гарним. У такому кольорі відома співачка, авторка пісень та фронтвумен українського гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна показала всім свою нову сукню. Зірка довела, що вбрання в перламутровому відтінку може дійсно виглядати шикарно на жіночому тілі. Нові світлини вона оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Останні новини:  Джамала розповіла про складнощі багатодітного материнства

Довжина нової сукні Юлії Саніної сягає трішки вище колін. До стегон — це щільна сукня через яку нічого не можна розгледіти. А вже від стегон іде напівпрозора тканина через яку можна чітко побачити гарні ноги зірки. Перламутровий відтінок вбрання розбавлений світло-жовтими “плямами”, які спеціально були нанесені на сукню необережно. Вони схожі навіть на якісь потертості, ніби в певних місцях перламутр був спеціально затертий. Верхня частина сукні — це збір тканини з кількох частин. Довершує все це біла стрічка, яка зроблена ніби під листочки від якоїсь рослини.

Останні новини:  Коллін Фаррелл у стильних смужках попозував на хіднику з 14-річним сином у смокінгу

До такого образу співачка Юлія Саніна підібрала дорогоцінне кольє сірого кольору, яке чудово пасує під цю сукню. Макіяж зірка зробила вечірній. Для очей вона використала підводку, темно-рожеві тіні та туш, завдяки якій вона зробила свої вії об’ємними. Помаду знаменитість нанесла на губи темно-рожеву.




 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Julia Sanina (@the_hardkiss)

Цей пост співачки дуже сильно сподобався її підписникам. Вони зазначають, що всі її образи прекрасні і цей також. Вони не знають, який образ на “special kiss” був найкращим, але вони закохуюсь в кожен із них. Мається на увазі, який із образів був найкращий саме в гурті і саме спеціально для гурту “The Hardkiss”.

“Чарівний ніжний образ, Юля Ви схожі на Мавку. Дякую за неймовірний вечір! За можливість проспівати всі почуття! Навіть певні звуки сирен не завадили нам”, – повідомляють прихильники Юлії Саніної.