Переможниця Холостяка 11 Анна Богдан тотально змінила імідж і кардинально змінила зачіску

Вчора,   20:00    443

На шоу «Холостяк 11» ми звикли бачити Анну Богдан, яка врешті й здобула перемогу, з довгим кучерявим волоссям. Та днями дівчина позбулася зачіски а-ля Каменських й постала з коротким прямим каре.

Нова зачіска Анні Богдан настільки прийшлася до смаку, що вона цілий день фотографувалася у всіх можливих локаціях. А ми маємо можливість порівняти, як виглядала зірка “Холостяка” до і після стрижки. Анна відзначила в Інстаграм-сторіз:

“Хвилинка самолюбування. Ну, дуже вже мені подобається каре…”

Колишня голови офісу президента Андрія Богдана та колишня холостяка Михайла Заливака наробила купу світлин у машині за кермом, у парку з собачкою, у спортзалі за розтяжкою, у власному передпокої та біля нічного клубу.

Останні новини:  Кейт Міддлтон провела першу робочу зустріч

Результати виявилися разючими – ані вітер, ані фізичні вправи не здатні зіпсувати форму каре. Тож, швидше за все, кучеряву Анну ми втратили назавжди. От тільки незрозуміло, куди дивляться чоловіки – така краса пропадає!

Останні 2 роки Анна мешкає у Києві, говорить, що за кордоном перебувати не комфортно, а тут її місце сили. Звісно, регулярно виїжджає на відпочинок у різні місцини, та неодмінно повертається назад до столиці.

Останні новини:  Надя Дорофєєва несподівано висловилася про сварки з Михайлом Кацуріним та написання пісень з ним

Цим літом Богдан відвідала Італію. Виклала у своїй Інсті цікаве відео, в якому дві руки, що тримають то келихи, то бокали, то філіжанки, то пластикові пляшки, постійно цокаються між собою. Кадри змінюються так швидко, що розгледіти щось неможливо. Та, здається, іноді на відео присутні дві жіночі ручки з різним манікюром.




На якійсь зі світлин підписники розгледіли на безіменному пальчику дівчини обручку з діамантом і почали вітати з другою половинкою. Та сама Анна поки таємниче мовчить, не розповідаючи жодних подробиць про особисте життя.

Останні новини:  Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відвертий фотосет


odnaminyta.com