Гарріс назвала Трампа боягузом, його команда бурхливо зреагувала

19.08.2024   19:07    598

Кандидатка на посаду президента від демократів Камала Гарріс назвала висуванця республіканців Дональда Трампа «боягузом».

Як передає Укрінформ з посиланням на Fox News, про це вона заявила, виступаючи перед своїми прихильниками в неділю в одному з ключових штатів – Пенсильванії, неподалік Піттсбурга.

«Ця кампанія – це визнання того, що, відверто кажучи, за останні кілька років відбулося певне збочення, яке, на мою думку, полягає в тому, що мірилом сили лідера є те, кого він завалює. Тоді як ми знаємо, що справжнім мірилом сили лідера є те, кого він підіймає», – сказала Гарріс.

Останні новини:  Нідерланди хочуть відправити українських чоловіків додому

Не називаючи імені свого суперника, вона зауважила, що «всякий, хто хоче завалити інших, є боягузом».

У відповідь речник команди Трампа Стівен Чунг вказав на те, що Гарріс не дала жодної великої пресконференції чи інтерв’ю ЗМІ за чотири тижні, відколи вона стала кандидаткою від демократів.

Останні новини:  Парламент Швейцарії збільшив фінансування армії більш як на €4 мільярди

«Кампанія Камали – брехуни, шахраї та боягузи. Вона навіть не може дати інтерв’ю чи пресконференцію, навіть з дружнім ЗМІ, бо до смерті боїться, що її викриють у боягузтві та шахрайстві», – сказав Чунг у коментарі медіаресурсу Fox News, який традиційно підтримує республіканців.

Фото: Getty Images


news-xl.net