Маленький електромобіль із великими амбіціями: в Парижі представлений новий Citroen Ami

Сьогодні,   18:32    357

 

На Паризькому автосалоні 2024 Citroen відзначає 4-річчя своєї популярної моделі Ami. Цей компактний електромобіль, що дебютував у 2020 році, став справжнім феноменом, завоювавши понад 65 тисяч покупців. Завдяки своїй доступності, простоті у використанні та інноваційній архітектурі, Ami перетворив міський та приміський транспорт. Тепер Citroen готовий представити нове покоління Ami, яке надійде у продаж у 2025 році.

Останні новини:  Нову недорогу модель Kia показали у мережі до прем’єри

Новий Ami збереже компактні розміри, але його зовнішній вигляд стане зрілішим і виразнішим. Дизайнери надали передній частині автомобіля нові риси, такі як підняті фари, що нагадують повіки, та широка посмішка, яка посилює доброзичливий характер моделі. Зберігаючи симетричний дизайн, новий Ami залишається доступним і впізнаваним для своїх користувачів, зберігаючи свою роль друга в повсякденному житті.

Останні новини:  Названі найпопулярніші нові дизельні авто в Україні

Разом із оновленою версією Ami Citroen представив концепт Ami Buggy Vision, призначений для любителів активного відпочинку. Цей стильний електромобіль створений для пригод: він не має дверей та обладнаний панорамним дахом, а його дизайн натхненний водними видами спорту, що робить його ідеальним супутником для поїздок на пляж.

Останні новини:  Компанія Renault представила водневий концепт Embleme: автомобіль показали наживо

Новий Ami та його версія Buggy Vision підкреслюють, що цей електромобіль залишається символом доступної, екологічної та веселої мобільності, що підходить для сучасного життя.

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!






ampercar.com