Skoda показала наживо новий електричний кросовер Elroq

Сьогодні,   18:00    302

 

На Паризькому автосалоні 2024 року Skoda представила свій новий електричний компактний позашляховик – Elroq, перший автомобіль марки, який повністю втілює нову дизайнерську мову Modern Solid. Ця модель знаменує перехід компанії до електричної ери і є ідеальним вибором для тих, хто хоче поєднувати екологічність, практичність та сучасні технології.

Elroq відрізняється еволюцією традиційної решітки радіатора, тепер званої Tech-Deck Face, яка стала мінімалістичною та технологічнішою. Логотип Škoda замінений на стильний напис, що прикрашає капот і кермо, підкреслюючи сучасний вигляд моделі.

Останні новини:  З запасом ходу до 400 км: електричний кросовер Renault 4 показали офіційно

Електромобіль пропонує широкий вибір батарей – від 55 до 82 кВт·год, що дозволяє досягти максимального пробігу понад 560 кілометрів. Найпотужніша версія Elroq 85 розвиває 210 кВт і доступна як із заднім приводом, так і з повним приводом (версії 85x). Для інших версій максимальна швидкість становить 160 км/год, а пробіг варіюється від 370 до 560 км, залежно від ємності батареї.

Однією з головних особливостей Elroq є висока швидкість заряджання: від 10% до 80% батарея заряджається лише за 28 хвилин для версій із найпотужнішою батареєю. Найменші версії заряджаються за 24-25 хвилин, що робить Elroq практичним вибором для тих, хто шукає швидкі рішення у повсякденному житті.

Останні новини:  Компанія Kia випустила перший фірмовий аксесуар з океанського пластику

Дизайн Elroq підкреслює елегантність та сучасність: світловий підпис з горизонтальною композицією фар, виконаних за технологією LED Matrix, надає автомобілю футуристичного вигляду. Просторий салон, виконаний з екологічно чистих матеріалів, таких як RecyTitan та TechnoFil, пропонує безліч варіантів оздоблення, від чорної тканини до поєднання екошкіри та перероблених матеріалів.

Elroq також може похвалитися передовими технологіями, такими як 13-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, система голосового управління Laura з підтримкою ChatGPT та функція віддаленого паркування через MySkoda.




Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!


Останні новини:  Патрульний нагадав водіям про важливу кнопку в авто


ampercar.com