Компанія Renault представила водневий концепт Embleme: автомобіль показали наживо

Вчора,   23:00    183

 

Renault представив концепт Embleme на Паризькому автосалоні 2024 року, демонструючи свій революційний підхід до декарбонізації.

Цей сімейний електромобіль створений для скорочення викидів CO2 на 90% за весь життєвий цикл автомобіля. Заснований на платформі AmpR Medium, Embleme поєднує електричний мотор з невеликою батареєю на 40 кВт-год і водневий паливний осередок, забезпечуючи запас ходу до 1000 км.

Останні новини:  З запасом ходу до 400 км: електричний кросовер Renault 4 показали офіційно

Однією з головних інновацій Renault Embleme стало використання перероблених матеріалів, низьковуглецевих процесів виробництва та відновлюваної енергії. Дизайн автомобіля також спрямований на оптимізацію аеродинаміки: камери замість дзеркал, приховані ручки та активний дифузор зменшують опір повітря, що підвищує ефективність.

Електромобіль готовий для повсякденних поїздок та далеких подорожей, пропонуючи можливість заправки воднем лише за 5 хвилин. Вага моделі знижена до 1750 кг, що робить його легшим за аналогічні гібридні та електричні SUV. Renault Embleme підтверджує лідерство компанії в інноваціях та прагнення до екологічної мобільності майбутнього.

Останні новини:  Alpine показала електричний фастбек з трьома моторами

Підпишись на головні новини у Google NEWS, щоб бути в курсі!



ampercar.com