Ізраїль вдарив по штаб-квартирі розвідки "Хезболли" в Бейруті та по складах зі зброєю

Сьогодні,   14:55    214

Ізраїль вдарив по штаб-квартирі розвідки "Хезболли" в Бейруті та по складах зі зброєю

Армія оборони Ізраїлю завдала нових ударів по об’єктах угруповання «Хезболла» у Лівані. Було уражено розвідувальний штаб терористів у Бейруті.

Про це повідомили на офіційному каналі ЦАХАЛ у Telegram. Крім того, ізраїльська авіація вдарила по складах з озброєнням «Хезболли», інформує UAINFO.org з посиланням на OBOZ.UA.

Останні новини:  Бербок вважає правильним дозволити Україні бити німецькою зброєю по військових об'єктах у Росії

У мережі публікували кадри сильних вибухів у кварталі Дахія в Бейруті, після яких на місці спалахнули сильні пожежі та спалахи, ймовірно, внаслідок детонації озброєння.

«Винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по об’єктах терористів, які належать штаб-квартирі розвідки «Хезболли» в Бейруті, включаючи засоби збору розвідувальної інформації, командні центри та інші об’єкти терористичної інфраструктури», – йдеться у повідомленні.

Також у ЦАХАЛ повідомили, що за останні кілька годин авіація завдала ударів по складах зброї «Хезболли»,  теж в районі Бейрута. Після ударів «було зафіксовано вторинні вибухи, які свідчать про наявність зброї».

Останні новини:  Східні країни НАТО збільшили витрати на оборону до 70 млрд доларів, – Bloomberg

«Терористична організація «Хезболла» навмисно розмістила свої командні центри та зброю в районі житлових будівель у самому центрі міста Бейрут, наражаючи на небезпеку населення в цьому районі», – написали ізраїльські військові.

Крім того, зазначається, що винищувачі ВПС Ізраїлю завдали ударів по терористичних об’єктах «Хезболли» на півдні Лівану та в районі Бекаа, включаючи склади зброї, об’єкти  інфраструктури, командний центр та пускову установку.

Останні новини:  Захід побудував стіну обмежень навколо України, але настав час її зруйнувати, – президент Естонії


uainfo.org