Dacia презентувала новий кросовер Bigster

Сьогодні,   19:00    417
Румунська марка Dacia представила новий флагманський кросовер Bigster, який розташується вище популярного Duster.

З новим Bigster компанія Dacia робить значний крок для бренду, оскільки вперше бюджетний бренд атакує сегмент, в якому не тільки співвідношення ціна/якість, але також статус і престиж відіграють важливу роль у рішенні покупки. 

Час покаже, чи зможе новий Bigster також вразити сегмент позашляховиків C своїми класичними якостями Dacia та деякими нещодавно придбаними функціями преміум-класу. Проте умови досить непогані. 

Останні новини:  Офіційно представлено новий кросовер Dacia Bigster (фото, відео)

Dacia Bigster Extreme 4x4

Коли в середині 2000-х старий румунський бренд Dacia наважився перезапустись під егідою Renault, цей бренд чітко виступав за надзвичайно недорогі автомобілі з високою корисною вартістю. Logan був першим сучасним представником Dacia і пропонував багато простору, але мав технологію Renault попереднього покоління та був досить простим з точки зору комфорту. 

З роками Dacia зуміла зберегти відмінне співвідношення ціна/якість, водночас пропонуючи все більше й більше комфорту та сучасних технологій, не відмовляючись від свого коріння. Duster є чудовим прикладом успіху цієї стратегії. І частка ринку продовжує збільшуватися, особливо серед приватних клієнтів. 

Останні новини:  Кому обмежили можливість обміну або отримання водійського посвідчення

Dacia Bigster Extreme 4x4

Однак тепер Dacia тягнеться до зірок – за своїми стандартами – і запускає нову модель у найсильнішому класі в Європі – сегменті SUV C. Тут можна знайти всіх примітних конкурентів – від Audi Q3 і BMW X1 до Hyundai Tucson і Kia Sportage й аж до найкращих Skoda Kodiaq і VW Tiguan. І тут клієнти точно очікують трохи більше комфорту, престижу та ексклюзивності.  




Наразі пропонуємо переглянути фотогалерею новинки, а детальний огляд в наступному матеріалі. 

Останні новини:  Які легкові комерційні авто купували у вересні


motorcar.com.ua