Чотири помилки по відношенню до здоров’я припускаються практично всі люди

Сьогодні,   18:20    86

Вживання недостатньої кількості води, а також ігнорування своїх психічних проблем названо серед помилок, що допускаються по відношенню до свого здоров’я практично всіма людьми.

Такі помилки перелічено в інтерв’ю доктора медичних наук Дженіс Джонстон.

Однією з них лікар називає нестачу сну. Дефіцит сну виникає, якщо доросла людина регулярно спить менше семи годин. У цьому випадку зростає ризик розвитку процесів, які провокують ожиріння, інсульти, депресію, серцеві хвороби. Але багато людей цілком усвідомлено жертвують часом сну заради інших справ.

Останні новини:  Як випрати одяг вручну: 8 простих кроків

Ще одна помилка по відношенню до здоров’я, яка допускається практично всіма людьми, – недостатнє питво води. Фахівець порадила випивати склянку води при кожному прийомі їжі. Замінювати воду на соки – неправильно.

Також не слід поблажливо ставитись до свого сидячого способу життя. Лікар попередила про небезпечні наслідки такої помилки щодо здоров’я.

Останні новини:  Чи можна роздавати речі померлої людини? Пояснення і правила

«Якщо в сидячому положенні проводити багато часу, то може підвищитися цукор у крові та розвинутися ожиріння».

Крім того, поширеною помилкою сучасних людей є небажання звертатися до фахівців із психічними проблемами, що виникають, ігнорування їх ознак доти, доки не виникають критичні стани, пов’язані з різними ризиками для здоров’я. Медик констатувала, що придушення негативних емоцій може сприяти появі безсоння, головного болю, проблем із кишечником.

Останні новини:  Топ-7 популярних б’юті-лайфхаків, якими не варто користуватися через їх марність