Ексчоловік Авріл Лавін зізнався про насильство з боку колишнього менеджера

Сьогодні,   00:00    177

Фронтмен гурту Sum 41 Дерік Віблі презентував мемуари «Ходяча катастрофа, моє життя через рай і пекло». В них колишній чоловік канадської співачки Авріл Лавін звинуватив колишнього менеджера групи у фізичному та словесному насильстві.

Про це повідомляє Los Angeles Time.

Дерік Віблі про насильство у минулому

Дерек Вілбі зазнавав насильства з боку Грейга Норі на перших етапах кар’єри гурту Sum 41. За словами рокера, це почалося, коли йому було 16 років, а Норі — 34. Чоловік співав в гурті Treble Charger. Згодом почав співпрацювати з Sum 41 як співавтор і співпродюсер та став офіційним менеджером групи.

Останні новини:  Джастін Бібер зізнався у боротьбі з наркотичною залежністю

За словами Вілбі, Норі став першою людиною, яка запропонувала йому алкоголь. Одного разу менеджер попросив його піти з ним у ванну, щоб прийняти наркотичні речовини. Вже у вбиральні Норі схопив Деріка за обличчя і пристрасно поцілував його без згоди.

Ще декілька разів менеджер намагався отримати інтим від рокера. А коли отримував відмову, то називав Вілбі гомофобом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Deryck Whibley (@deryckwhibley)




У своїх мемуарах Вілбі згадав і Авріл Лавін. Колишня дружина дізналась про домагання над коханим з боку менеджера. В книзі рокер навів її слова:  «Це насильство! Він сексуально знущався з тебе», — сказала тоді співачка.

Останні новини:  Злата Огнєвіч розповіла, чого її батько ходив на Афон

Перед написанням мемуарів музикант сумнівався, чи писати правду про непрості стосунки з колишнім менеджером. У підсумку Вілбі вирішив розповісти все як було. Жодних судових позовів рокер на Норі не подавав.

Насильство Вілбі