На Брянщині атакований склад з боєприпасами КНДР та авіабомбами (ВІДЕО)

Вчора,   23:31    114

На Брянщині атакований склад з боєприпасами КНДР та авіабомбами - ЦПД

Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)

У Брянській області атакований склад з боєприпасами

Біля міста Карачев був уражений найближчий до лінії фронту 67 арсенал ГРАУ (головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ).

У Брянській області Росії у ніч на 9 жовтня, ймовірно, був атакований арсенал зі зброєю. На складі зберігали снаряди з КНДР та авіаційні керовані бомби. Про це повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко

Останні новини:  Десантники ЗСУ знищили велику колону окупантів (ВІДЕО)

За його даними, біля міста Карачев був уражений найближчий до лінії фронту 67 арсенал ГРАУ (головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ), який знаходиться за 114 км від кордону з Україною.

У Брянській області Росії місцева влада заявила про «відбиття» атаки дронів цієї ночі. Біля міста Карачев сталася пожежа і лунають вибухи, ймовірно внаслідок влучання по великому складу боєприпасів. Про це повідомляє російські Telegram-канали.

Архівні супутникові кадри (від 2021 року) свідчать, що склад займав площу близько 3,5 квадратні кілометри.

Останні новини:  Гігантський викид плазми на Сонці може відірвати хвіст найочікуванішої комети року (відео)

Розташовані там снаряди та інше озброєння, вірогідно, зараз і вибухають після атаки дронів цієї ночі, про яку заявляв губернатор Брянської області.

Разом з тим, місцева влада не заявляла про якісь пожежі або відповідні наслідки, але прозвітувала про збиття близько 10 безпілотників засобами ППО над Брянською областю.


korrespondent.net