У Zeekr 001 з’явиться гібридна версія

Сьогодні,   19:00    147


У Zeekr 001 з'явиться гібридна версія

У Zeekr 001 з’явиться гібридний варіант. Днями в об’єктив китайських фотошпигунів потрапив закамуфльований прототип такого автомобіля, який проходить дорожні випробування.

На капоті 001 шпигуни помітили наклейку з написом Hybrid Electric Vehicle, що вказує на незвичну для Zeekr силову установку. Наскільки дозволяє судити камуфляж, зовні гібрид нічим не відрізняється від електричного варіанта.

Останні новини:  Електричний Zeekr 001 може стати гібридним

Гендиректор Zeekr Енді Ан анонсував появу першого гібрида в лінійці марки у 2025 році. За його словами, силова установка новинки буде поєднувати в собі переваги плагін-гібридів та EREV зі збільшеним запасом ходу. Двигун внутрішнього згоряння підключатиметься до коліс тільки на високих швидкостях, а решту часу генеруватиме електроенергію. Це має зробити гібридний Zeekr економнішим за суперників.

За даними Car News China, 001 буде не першим гібридом Zeekr. Роль первістка залишать флагманському кросоверу під індексом EX1E – це буде повнорозмірний автомобіль, якому пророкують схожість з Rolls-Royce Cullinan. Бензоелектричний 001, мабуть, з’явиться одразу після нього.

Останні новини:  Chery планує випустити економічне авто з ціною всього $14 000


avtomir.ua