Покажуть вже наступного року: MG готує перший електромобіль із твердотільною батареєю

05.09.2024   21:31    300

Компанія MG прискорює розробку дешевших та більш енергоємних батарей, і перший з нових продуктів має з’явитися у серійному електромобілі вже наступного року.

Зазаначається, що MG почне оснащувати електромобілі твердотільними батареями протягом наступних 12 місяців. Це повідомлення підтвердив офіційний представник її материнської компанії, Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC).

Виступаючи на автосалоні в Ченду в Китаї, Юй Цзінмін, виконавчий віце-президент SAIC, повідомив, що нова технологія твердотільних акумуляторів вже розроблена компанією, вже найближчим часом її серійний варіант дебютує на одній з моделей MG.

Останні новини:  В Україні з’явився новий електропозашляховик Rivian із запасом ходу понад 600 км

Зрозуміло, що топ-менеджер не хотів називати модель MG, яка першою отримає твердотільну батарею, але зазначив, що її презентація планується в другому кварталі 2025 року. Таким чином, MG випереджає своїх основних ринкових конкурентів, включаючи Volkswagen, у запланованому застосуванні технології твердотільних акумуляторів у серійних моделях.

На даль, жодних подробиць про першу твердотільну батарею MG ще не було розкрито, але є ознаки того, що вона матиме таку саму масову пропорцію рідини 5%, що й батарея, яку використовує IM Motor, і працюватиме на електричній архітектурі 800 В.

Останні новини:  У мережі показали рідкісний Запорожець-пікап


autogeek.com.ua






1111529