Механік назвав ТОП-5 марок авто, які рідко ламаються

05.09.2024   23:00    212

Деякі автомобільні марки відзначаються надійністю та рідко виходять з ладу – це добре відомо фахівцям, які займаються ремонтом авто.

Досвідчений автомеханік зі США на ім’я Йонатан нещодавно поділився у TikTok п’ятьма брендами автомобілів, які майже не створюють клопоту своїм власникам. Про це пише UAportal із посиланням на Motorbiscuit.

Toyota та Lexus

Toyota разом зі своїм підбрендом Lexus традиційно відзначаються високою надійністю. Через це експерт розмістив їх на перших позиціях свого рейтингу. За словами Йонатана, автомобілі цих брендів здатні подолати понад 400 000 кілометрів без значних несправностей.

Останні новини:  Opel представив новий яскравий кросовер Grandland

Volvo

Дехто вважає, що надійність автомобілів Volvo останнім часом знизилася. Проте Йонатан не згоден із цим твердженням. Він заявляє, що ця марка не викликає особливих проблем, а тривала гарантія від виробника свідчить про те, наскільки шведська компанія цінує довіру своїх клієнтів.

Mazda

Механік зазначив, що деякі моделі Mazda стикаються з проблемами у роботі головок циліндрів, але загалом ці машини вирізняються надійністю та стильним дизайном. На думку Йонатана, японський бренд залишається одним із найбільш недооцінених на ринку.

BMW

Останні новини:  Доцільність ставлять під сумнів: поліцію США різко критикують за купівлю Tesla Cybertruck

Чимало людей вважають, що автомобілі BMW часто ламаються, створюючи власникам багато клопоту. Проте експерт має іншу думку. Хоча обслуговування цих авто є дорогим, він підкреслює, що автомобілі BMW відрізняються високою якістю конструкції.

Електромобілі

Як і багато інших автомеханіків, Йонатан наголошує на високій надійності електрокарів, таких як Tesla, Hyundai та Kia. Однак він часто стикається з гібридами у своїй майстерні, тому зазначає: «Електромобілі трапляються мені не так часто».

Останні новини:  Український виробник виготовив сучасну автоцистерну для доставки води


autotheme.info






1111529