Майже злітає: винахідник створив футуристичний човен-"летючу тарілку". ВІДЕО

Вчора,   22:12    538

В’єтнамський винахідник Транг Лонг Хо, натхненний НЛО, створив футуристичний човен-летючу тарілку. Унікальний транспортний засіб на воді розвиває швидкість до 50 км/год і навіть трішки злітає у повітря.

Як пише DailyMail, на відео Хо демонструє, як він з нуля будує «позаземний об’єкт» у своїй домашній майстерні. Зроблене зі скловолокна та кількох сталевих пластин, судно має автоматичні двері, світлові панелі та зручне крісло для «пілота», інформує OBOZ.UA.

«Як я створив власне НЛО? Побачив його уві сні», – написав під відео винахідник.

Останні новини:  Маленька донька Алека Болдвіна валялася біля ніг своєї матері на тротуарі


Хоча витвір Транг Лонг Хо виглядає футуристично, насправді він зроблений з простих матеріалів. У відеоролику, який детально документує процес будівництва, винахідник починає зі створення моделі з піску у формі верхньої частини НЛО.

Піщану форму покриває тонким шаром бетону, щоб створити тверду оболонку. Далі накладає листи скловолокна та епоксидної смоли. Коли бетон повністю схопився, можна його відколоти, щоб залишити тонкий легкий корпус.

Наступний етап – зміцнення основи човна решіткою зі скловолоконних хребтів і шестикутників. Так само створюється дно судна, де встановлюються двигуни.

Останні новини:  Стилісти дали 5 ідей, із чим поєднувати максісукню цього сезону

Далі – процес шліфування, фарбування та оздоблення. І «летюча тарілка» готова до «польоту».

У соціальних мережах коментатори висловили своє здивування цим винаходом морської інженерії.

«Я старий інженер на пенсії. Свого часу я створив багато речей, але це найкрутіша річ, яку я коли-небудь бачив!», – написав вчений з досвідом.

«Ніколи в житті я не бачив стільки таланту в одній людині. Ви подарунок для всього людства. Щиро дякую за ваше натхнення та креатив», – написав інший коментатор.

Останні новини:  У рожевому вбранні й оксамитових туфлях: яскравий вихід прессекретарки Байдена (фото)

«Ви — прибулець з космосу. Ось так з нуля зробили човен-космічний корабель!» – висловив захоплення ще один дописувач.

Транг Лонг Хо каже, що він не виробляє продукцію для комерційного продажу. Однак у публікації на своїй фан-сторінці у Facebook, винахідник зазначає, що може продати більш детальну інструкцію, «щоб отримати гроші на аксесуари та інвестувати в нові цікаві винаходи».