Ірина Монатік показала новий стильний образ у сукні українського бренду

17.09.2024   20:30    1074
Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Дружина українського виконавця Дмитра Монатіка Ірина зараз знаходиться при надії. В очікуванні народження третьої дитини вона не забуває про власний стиль та жіночу красу. Днями майбутня мама показалася в новому стильному образі. Вона покрасувалася біля дзеркала у сукні Dresstoimpress з особливої бавовняної тканини — деніму, яку доповнила сумкою та взуттям французького бренду Луї Віттон.

Останні новини:  Лілія Подкопаєва у День усиновлення зворушила спогадами та показала сімейне фото

Якась неймовірна нова колекція – похвалилася Ірина Монатік. — Обожнюю денім. Зайдіть та самі переконайтесь, скільки всього зручного та стильного

До речі, сукня Dresstoimpress, в якій показалася Ірина Монатік – створена стилісткою Ольгою Слон. Ця дизайнерка розробляє цілі колекції суконь, які призначені для різноманітних випадків. В них можна знайти повсякденні сукні, а ще – наряди для особливих випадків і побачень.

Останні новини:  Кім Кардашян замилувала підписників фото з чотирма дітьми від Каньє Веста

На початку вересня Дмитро Монатік із вагітною дружиною відвідали експозицію Ruslan Baginskiy, яка проводилася в межах Ukrainian Fashion Week. В ній було презентовано новий проєкт під назвою Artisanal Journey, що присвячений артизанальним технікам.

Зіркове подружжя провело вечір, спілкуючись із іншими відвідувачами та господарем заходу – дизайнером Русланом Багінським. Ірина Монатік висловила своє захоплення та гордість українським мистецтвом.




Слід зазначити, що 37-річна Ірина Монатік зазвичай надає в одязі перевагу брюкам та штаням. Але іноді її можна побачити в квіткових та однотонних сукнях. Як відомо, в липні 2024 року Дмитро та Ірина Монатіки відсвяткували 9-ту річницю шлюбу – фаянсове весілля. Подружжя виховує двох хлопчиків: 7-річного Платона та 8-річного Данила.

Останні новини:  Єва Мендес зізналася, чому насправді покинула акторську карʼєру

Зараз Ірина знаходиться в очікуванні народження третьої дитини.