Geely Monjaro L 2025 показали на якісних фото

Сьогодні,   13:02    331

 

З’явилися нові живі фото кросовера Geely Monjaro L 2025 (у Китаї його називають Xingyue L). Нова модель отримає оновлені передні ґрати, логотип та дизайн інтер’єру. Попередні замовлення вже розпочалися, передбачуваний ціновий діапазон становить від 24 000 до 25 500 доларів. Запуск Geely Monjaro L 2025 заплановано на 23 жовтня.

Новий Monjaro отримав вертикальну решітку радіатора, що виступає назовні, з оновленою срібною емблемою Geely. Загальна форма світлодіодних фар та повітрозабірних ґрат нижнього бампера залишилися незмінними. Автомобіль поставляється з новими 20-дюймовими багатоспицевими колесами.

Останні новини:  Ford запускає автомобільну програму караоке: названо моделі

Geely Monjaro пропонуватиметься у двох конфігураціях (монопривідна та повнопривідна), обидві з потужним двигуном 2,0 л та 8-ступеневою автоматичною коробкою передач. Крім того, буде доступний новий колір Stone Green, схожий на той, що використовується у Geely Preface (у Китаї його називають Xingrui).

Нова модель отримає 12,3-дюймову цифрову панель приладів, центральний дисплей управління і екран розваг для пасажирів. Топові моделі мають проєкційний дисплей доповненої реальності.

Останні новини:  7 випадків, коли водії "вбивають" двигун, змінюючи моторне мастило

За останні шість місяців продажі моделі склали 90 646 одиниць. Geely Monjaro конкурує з бензиновими позашляховиками схожої цінової категорії, такими як Honda CR-V і Toyota Rav4, а також з гібридами, що підключаються, такими як BYD Song Plus DM і Song Pro DM.


ampercar.com