Ford запускає автомобільну програму караоке: названо моделі

Сьогодні,   08:00    183

Ford запускає автомобільну програму караоке на деяких моделях, починаючи з F-150 Lightning.

Програма Stingray Karaoke тепер доступна на Ford F-150 Lightning і незабаром буде запропонована на Mach-E, Explorer, Lincoln Aviator і Lincoln Nautilus.

Пропонуючи рок, кантрі, поп, ритм-енд-блюз, латиноамериканську, K&J поп-музику та сімейні мелодії. Усі пісні доступні 38 мовами, у тому числі 10 місцевими ієрогліфами, такими як тайська, іврит та грецька. Про це пише Motorcar.

Останні новини:  Renault презентував концепт фургона Estafette

Текст пісні з’являтиметься на центральному сенсорному екрані, проте лише під час паркування. Ford припускає, що спів полегшить нудні сеанси заряджання. Коли автомобіль рухається, то текст зникає.

Хоча програмою також можна керувати за допомогою смартфона, це можливо лише тоді, коли автомобіль виявляє, що пасажир сидить на передньому сидінні з пристебнутим ременем. Пасажири можуть використовувати свій телефон для сканування QR-коду в інформаційно-розважальній системі, яка відкриває веб-сторінку на їх телефоні.

Функція караоке вже доступна для власників моделей F-150 Lightning 2024 року випуску, оснащених інформаційно-розважальною системою SYNC 4A, але незабаром опція з’явиться на Mustang Mach-E у США, Канаді, Мексиці та Європі. Звідти він буде поширений на Ford Explorer 2025, Lincoln Navigator 2025 і Lincoln Nautilus 2025.

Останні новини:  Chery представила Tiggo 8 Pro 2025 — базова можель на $1000 дешевша, ніж раніше


newsauto.com.ua