Альтернативний Toyota Hilux перетворили на зручний автобудинок

03.09.2024   22:44    328

Наприкінці минулого року Toyota презентувала в Таїланді нову версію свого пікапа Hilux під назвою Champ. Ця модель, побудована на власній платформі, є бюджетним утилітарним автомобілем, який у майбутньому може трансформуватися в різні комерційні варіанти. Нещодавно до можливих модифікацій Hilux Champ додали автобудинок, створений сторонньою компанією Carryboy.

Цей будинок на колесах базується на варіанті пікапа з кабіною та шасі. Житловий простір розташований у композитному коробі, встановленому позаду.

Останні новини:  Український виробник виготовив сучасну автоцистерну для доставки води

Розміри модуля складають приблизно п’ять метрів у довжину, два метри в ширину і менше трьох метрів у висоту, що відповідає вимогам законодавства Таїланду для таких транспортних засобів.

Зовнішні особливості автобудинку включають збільшені дзеркала, дах із панорамним видом та електронну систему тентів. Покупці цієї мобільної оселі отримують ще більше зручностей.

Останні новини:  Автовиробник Volkswagen оновив популярну модель кросовера, дешевшу за Tiguan

Висувні вікна забезпечують вентиляцію, а драбина дозволяє піднятися на дах, який також можна використовувати як оглядовий майданчик. Автобудинок оснащений висувною плитою та раковиною, а також має в комплекті балон з пропаном і великий 120-літровий бак для прісної води.

Хоча простір всередині автобудинку не можна назвати просторим, його цілком достатньо для комфортного проживання. Задня частина перетворюється на вітальню та їдальню, а на ніч дивани можна трансформувати в ліжка.

Останні новини:  Як за 55 років еволюціонували фургони Mercedes-Benz

Оздоблення інтер’єру можна вибрати за власними уподобаннями: світле або темне дерево. У житловому просторі кемпера передбачені полиці, місця для зберігання речей, а також ванна кімната з душем і підігрівом води.




Ціна на базову версію автобудинку Toyota Hilux Champ, оснащеного 2,4-літровим дизельним двигуном і автоматичною коробкою передач, становить 1 997 000 батів або приблизно 2,5 мільйона гривень.


uamotors.com.ua






1111529