У Києві відбудеться масштабне святкування 10-річчя фестивалю Old Car Land

25.08.2024   09:08    404

Old Car Land

Цього року виповнюється 10 років наймасштабнішому в Україні фестивалю ретро-автомобілів Old Car Land, який пройде в Києві 28-29 вересня. 

Започаткований у 2014 році як зібрання любителів класичних автомобілів, Old Car Land перетворився на значущу подію, щороку привертає тисячі відвідувачів та учасників.

Останні новини:  General Motors показав сімейний електромобіль із запасом ходу понад 300 км за $12 тисяч

Фестиваль 2024 року обіцяє бути незабутнім, адже фестиваль має новий формат. Вперше він пройде в технічному музеї «Колеса історії», постійному місці, де представлено понад 100 ретроавтомобілів і мотоциклів. У музеї, що на вулиці Малинській, триватиме дводенний захід, де буде представлено понад 100 додаткових ретро-автомобілів, жива музика, фуд-корти та ностальгічна атмосфера.

Old Car Land

Останні новини:  Стали відомі ціни на оновлену Toyota Tundra

Організатори прагнуть створити унікальний досвід, який поєднує традиційний шарм Old Car Land з новими елементами, що робить його потенційним шаблоном для майбутніх заходів. Успіх фестивалю за останнє десятиліття зміцнив його місце як наріжного каменя на сцені ретроавтомобілів України, і очікується, що цього року подія приверне ще більше уваги як місцевої, так і міжнародної аудиторії.




Останні новини:  Названі найкращі компактні кросовери з пробігом вартістю до 13 000 доларів


avtosota.com