Стали відомі ціни на оновлену Toyota Tundra

14.09.2024   23:00    516

Toyota випустила оновлену версію пікапа Tundra 2025, яка отримала лише незначні зміни в дизайні та характеристиках, незважаючи на очікування масштабного рестайлінгу. Основні оновлення стосуються розширеної варіативності комплектацій та додавання нових опцій, які можна замовити на офіційному сайті виробника.

Модель Tundra 2025 пропонується в семи різних комплектаціях, з двома варіантами двигунів: стандартним i-Force потужністю 389 кінських сил і посиленим гібридом i-Force Max, який розвиває до 437 кінських сил. Нові можливості включають пакет TRD Rally, масажні сидіння для передніх пасажирів, опціональну 14-дюймову мультимедійну систему та вдосконалений пакет Tow Tech з Wi-Fi камерою для кращого контролю за причепом.

Останні новини:  Volkswagen представила недорогий і добре оснащений Polo Match

Ціни на нову Tundra починаються від 40 090 доларів за базову модель SR, що на 125 доларів більше, ніж минулого року. Версії SR5 і преміальна Capstone також подорожчали, з цінами 45 960 і 80 725 доларів відповідно.

Попри мінімальні зміни, Toyota Tundra 2025 продовжує пропонувати високий рівень технологій і функціональності, що робить незначне підвищення ціни виправданим для покупців.


uamotors.com.ua

Останні новини:  ЄС може проголосувати за мита на електромобілі з Китаю вже цього місяця: коли можуть запрацювати