Як виглядає 75-річна Алла Пугачова зараз

02.07.2024   12:30    391

Відома співачка Алла Пугачова нещодавно перетнула 75-річний рубіж. Проте виглядає артистка ледь не на 40 років. Що або хто допомагає Примадонні зберігати молодість та красу?

Алла Пугачова – це ім’я, яке знайоме кожному. Її пісні супроводжували покоління, її голос зачаровував мільйони, а харизма не залишала байдужим нікого. Сьогодні, коли примадонні виповнилося 75 років, вона продовжує дивувати своїх прихильників, проте не лише творчістю, а й своїм зовнішнім виглядом.

Останні новини:  Камалія похвалилася відзнакою дочки у лондонській школі

Як сьогодні виглядає 75-річна Алла Пугачова

Пугачова завжди була відома своєю нестандартною красою, яка то й справа підкорювала чоловіків. Проте, з віком, як і багато інших знаменитостей, вона почала звертатися до послуг пластичних хірургів та косметологів. У свої 75 років Алла Борисівна виглядає неймовірно стрункою та молодою, що викликає багато обговорень та здогадок серед прихильників та ЗМІ.

Які пластичні операції робила Алла Пугачова

Однією з найпомітніших змін у зовнішності Пугачової стала її худоба. Важко повірити, що жінка в такому віці може зберігати таку струнку фігуру без допомоги спеціалістів, вважаючи, що більшу частину карʼєри зірка була з пишними формами. Багато хто припускає, що примадонна слідує суворій дієті, а також користується послугами косметологів та пластичних хірургів, які допомагають їй підтримувати форму.

Останні новини:  Алек Болдуїн привітав кохану з річницею весілля
Алла Пугачова показала, як виглядає сьогодні

Зміни в зовнішності Алли Борисівни не обмежуються лише схудненням. За останні роки вона явно скористалася послугами пластичних хірургів. Це помітно за змінами в контурі її обличчя, зменшенням зморшок та загальним омолодженням. Пугачова ніколи не приховувала свого прагнення виглядати молодше і ймовірно, вона пройшла кілька процедур підтяжки обличчя та інших косметичних втручань.

Останні новини:  Сінді Кроуфорд показала дорослого сина
Як виглядає 75-річна Примадонна після пластики

Зовнішній вигляд Алли Пугачової викликає неоднозначні реакції серед її прихильників та громадськості. Одні вважають, що вона має право виглядати так, як їй подобається, і підтримують її рішення скористатися послугами пластичних хірургів. Інші ж критикують її за неприродність та вважають, що вона повинна приймати свій вік з гідністю.





odnaminyta.com