Підвищуємо градус стилю: ці кольори в одязі зараз на піку популярності

04.07.2024   13:00    842

При створенні вбрання важливо враховувати актуальні модні тенденції та правильно підбирати палітру кольорів. Гармонійне поєднання відтінків дозволяє створити стильний та сучасний образ.

Про це на своїй сторінці в Instagram розповіла стиліст Анастасія Мальцева. Вона показала, які кольори влітку 2024 року мають найбільшу популярність і зможуть зробити ваш look ефектнішим.

Які кольори в моді влітку 2024

Колір «вершкового масла»

Останні новини:  Нова трендова стрижка клавікат, яка пасує абсолютно всім

Це чудовий вибір для тих, хто хоче додати у свій гардероб нотку ніжності та витонченості. Такий м’який колір жовтого підходить для різних стилів одягу, від повсякденного до вечірнього. Його легко поєднувати з іншими кольорами, як нейтральними, так і яскравими.

Колір "вершкового масла"
Модні кольори 2024

Блідо-блакитний




Цей відтінок має легкий освіжаючий ефект, що допомагає створити розслаблений look. Блідо-блакитний добре поєднується з іншими світлими та пастельними тонами, такими як білий, бежевий, світло-рожевий, що дозволяє створювати гармонійні та стильні образи.

Останні новини:  5 помітних помилок у поведінці, які видають невпевненість в собі
Блідо-блакитний
Блідо-блакитний колір в одязі

Помаранчевий

Колір, що асоціюється із сонцем та теплом, піднімає настрій та дозволяє створювати яскраві образи. Помаранчевий добре виглядатиме з нейтральними кольорами (білим, сірим, бежевим) і яскравими (блакитним, зеленим).

Помаранчевий колір
Які кольори вибирати влітку 2024

Червоний

Червоний відмінно підходить для літніх вечірок, святкових заходів або просто додавання яскравого акценту в повсякденний гардероб. Він символізує пристрасть і впевненість, створюючи яскравий look, який запам’ятається всім.

Останні новини:  П'ять ефективних порад, які допоможуть легко підтримувати раковину в чистоті
Червоний колір
Червоний колір в одязі

Білий

Це класичний та універсальний вибір, який має безліч переваг. Він символізує чистоту, свіжість та легкість. Білий легко комбінується з будь-якими іншими кольорами, дозволяючи створювати нескінченну кількість стильних та елегантних образів.

Білий колір