Як і з чим цього літа носити панаму

34

Все більшу популярність влітку набуває панама – капелюх з м’якими опущеними полями. Вона часто використовується в модних образах чоловіків та жінок, і зустрічається в колекціях більшості популярних брендів. Модні та стильні чоловічі та жіночі панами Braxton – української торгової марки, яка випускає головні убори та аксесуари, що відповідають останнім модним трендам, пропонує інтернет-магазин виробника у великій різноманітності моделей. Вибрати можна будь-який варіант, що відповідає вашому гардеробу, стилю та естетичним уподобанням. Ми ж дамо кілька рекомендацій з приводу того, як та з чим краще носити панаму цього літа.

Як носити панаму різного кольору та дизайну

Панами відрізняються не тільки висотою тулії та шириною полів, а ще й кольором та дизайном, що насамперед впливає на їх поєднання з іншими предметами гардероба. Bucket hat (капелюх-відро), як часто називають панаму, може бути будь-якого кольору. Залежно від дизайну її можна поєднувати з одягом різних стилів:

  1. однотонна модель білого, молочного, кавового чи чорного кольору, без декору, з невеликим патчем або декоративною вишивкою з ниток у тому ж тоні підійде любителям класики та навіть вдало доповнить вечірнє жіноче вбрання у стилі арт-деко;
  2. панама з принтованої тканини стане відмінним доповненням до повсякденного одягу стилю casual або пляжного вбрання, а з орнаментами та візерунками, що запам’ятовуються, – до нестаріючого бохо з його воланами та мереживами;
  3. капелюх пастельного відтінку допоможе освіжити ваш образ у спортивному стилі або вбранні під street Style, а яскравого кольору, з екзотичними принтами або забарвленням у техніці тай-дай найкраще передасть оточуючим ваш настрій. При цьому яскравий головний убір краще поєднувати з однотонним одягом;
  4. панами з фарбуванням під піксель – ідеальний варіант для спортивного одягу та вбрання у стилі сафарі та мілітарі.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Практичним придбанням стане двостороння панама – завдяки можливості носити її лицьовою та виворітною стороною назовні, з’являється більше варіантів комбінування з одягом.




З чим носити панаму жінкам та чоловікам

При правильному виборі кольору та декору панама підійде до будь-якого літнього вбрання. Вона чудово доповнить стильний жіночий образ, що включає:

  1. сукню з квітковим принтом та взуття на масивній підошві;
  2. лляні штани та футболку;
  3. джинси та картату сорочку;
  4. легінси та об’ємну блузу або туніку;
  5. жакет оверсайз, широкі штани та футболку з довгими рукавами (лонгсліви) під колір головного убору;
  6. шорти з бавовни або льону, короткий топ та білі кеди;
  7. сукню-сорочку з об’ємними рукавами в одній тональності з панамою;
  8. трикотажний костюм та зручні кросівки.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

AD_4nXc_j-h9752Qik5aGHa3qWvLsTKqkolHdyk2wXW4-EFR_DdcqWMwOgzK2IZJpptcCKjN6eWHFy3q1pe9SpLGa83k-LrH9neIEL6Q24QS18QhBzKjdtT2DdU44AC4lDUs8pse8sNms1I2A3GiWlcFkwjJFzPY?key=RratcHampVCf780QG731aw

При виборі панами чорного, бордового або темно-синього кольору краще поєднувати її з темним верхом, або доповнювати сукню контрастних відтінків будь-яким аксесуаром під колір панами. Це може бути сумочка, туфлі чи пояс.

Чоловіки можуть комбінувати панаму з такими предметами гардероба:

  1. костюмом з легких натуральних тканин з укороченими штанинами;
  2. шортами та сорочкою з принтованої тканини;
  3. просторою футболкою з короткими рукавами та круглим вирізом у поєднанні з лляними брюками, бриджами чи шортами;
  4. джинсами з будь-яким верхом та низькими кедами;
  5. широкими легкими штанами та футболкою чи сорочкою з довгими рукавами;
  6. багатошаровим луком зі світлою безрукавкою кольору хакі, в смужку або клітину.
Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Експериментуйте зі своїм образом, і ви знайдете найбільш вдалий для себе варіант! Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам виглядати стильно та красиво, тільки не забувайте про тип кольору своєї зовнішності, щоб ваш образ був гармонійним та цілісним.