Крістіна Агілера шокувала фанів разючим схудненням

03.07.2024   08:00    1155

Шанувальники американської співачки Крістіни Агілери неодноразово ставали свідками фізичних трансформацій своєї улюблениці — від гордої власниці пишних форм до тендітної худулі. Останні зміни, що відбулися з 43-річною артисткою, викликали неоднозначну реакцію публіки.

Крістіна Агілера

Як пише Daily Mail, Крістіна схудла на вражаючі 18 кілограмів, давши підстави підозрювати, що вона використала для цього нашумілий препарат «Оземпік».

Останні новини:  Дар’я Трегубова розповіла про зміни в особистому житті

Під останнім відео, яким поділилася Агілера у своєму Instagram, підписники як роблять компліменти, так і лишають стурбовані коментарі.

Співачка Крістіна Агілера

«Через хірургію та «Оземпік» у неї тепер масивний верх… Дідько, вона втратила всю ту сексі вагу, сподіваюся, вона хоча би щаслива… Будь ласка, забороніть безконтрольне використання «Оземпіку»… Дивно, що «Оземпік» не зробив нікого з цих відомих типів, які його вживають, своїм амбасадором або, принаймні, не використовують їхні фото та імена у рекламній кампанії… Оземпіктіна», — пишуть співачці.

Крістіна Агілера схудла

Інші коментатори закликають Крістіну не зважати на хейтерів, мовляв, вона має право робити зі своїм тілом усе, що забажає, до того ж, виглядає просто «королевою».

pravda.com.ua

Останні новини:  Х'ю Джекман заселфився під час б'юті-рутини